تجارت الكترونيك در ايران، تبليغات رايگان، درج آگهي رايگانhttp://www.iran-tejarat.com
آپارتمان و املاك  اتومبيل  استخدام  موبايل  آموزش  كامپيوتر  كار و اشتراك  خدمات  زيبايي و پوشاك  لوازم  صنعت 
جستجو در نیازمندیها :  
جستجو در خبرها :  

تاريخ : شنبه 21 شهريور 1388

راه اندازي بازارهاي بزرگ كامپيوتر و موبايل در تهران : از هايپراستار تا مجتمع نور

كشور ما، اگر چه طي سال هاي اخير در زمينه استفاده از رايانه و تجهيزات ديجيتالي رشد قابل توجهي داشته و رايانه، گوشي تلفن همراه و... امروزه، نسبت به سال هاي قبل كاربران بيشتري دارند، اما در زمينه عرضه كالا، چه از نظر ورود تكنولوژي هاي جديد بدون تاخير به بازار و چه از لحاظ سيستم توزيع و ارائه خدمات مطلوب به مشتري همچنان ضعيف عمل كرده است و نتوانسته نياز مصرف كنندگان را در حد مطلوب و آن طور كه بايد برطرف كند.

همچنين تاكنون در تهران شاهد يك مركز كه به طور منسجم و گسترده به ارائه كالا، به ويژه رايانه و تجهيزات كامپيوتري بپردازد، نبوده ايم، چه برسد به شهرستان ها. البته مي توان گفت مراكز خريدي كه اكنون ما شاهد آنها هستيم، در بهترين شرايط مانند همان حجره هاي قديمي هستند كه اين بار به شكلي مدرن عمل مي كنند.
شايد بگوييد فروشگاه هاي زنجيره اي شهروند تا حدودي در اين زمينه موفق عمل كرده اند، اما اگر اين فروشگاه ها موفق بوده اند، دليل عدم استقبال مصرف كنندگان از اين فروشگاه ها (البته در مقايسه با نمونه هاي خارجي در كشورهاي همسايه جنوبي) براي خريد رايانه و تجهيزات كامپيوتري، لوازم صوتي و تصويري و حتي موارد غذايي چيست؟
به نظر شما چرا مصرف كنندگان ترجيح مي دهند براي خريد يك دي وي دي پلير 50 هزار توماني يا يك گوشي موبايل به خيابان جمهوري مراجعه كنند در حالي كه همين كالا با همان قيمت در نمايندگي هاي فروش سطح شهر موجود است؟ شايد بتوان گفت اعتماد مردم به بازار سنتي و شيوه هاي سنتي خريد و عدم گرايش به شيوه هاي مدرن خريد از دلايل عدم شكل گيري مراكز تخصصي عرضه كالاهاي كامپيوتري باشد.
مي توان گفت مصرف كنندگان نياز به مراكز خريد جديدي دارند تا تمام نيازهاي آنها را برطرف و فرصت هاي جديدي را براي آنان ايجاد كند. آنها نياز دارند در بازارهاي جديد با محصولات تازه و جديد، قيمت هاي مناسب، تنوع مدل و مارك بالا، مشاوره بي طرفانه براي خريد و فروش، سيستم توزيع و فروش و پرداخت پيشرفته و منظم و البته از همه مهمتر برخورد صحيح و محترمانه مواجه شوند.
مراكز خريد سنتي، مراكز خريد مدرن
در حال حاضر مراكز خريد و فروشي چون پايتخت، رضا و ايرانيان به عنوان مراكز خريد و فروش رايانه و پاساژ علاءالدين و فروشگاه هاي اطراف خيابان جمهوري به عنوان مراكز خريد و فروش گوشي تلفن همراه شناخته شده هستند. البته مدتي است در پاساژ پايتخت نيز بخشي به ارائه گوشي موبايل و تجهيزات جانبي مي پردازد كه چندان موفق نيست. به رغم ارائه عنوان و اقسام خدمات در اين مراكز، اما شايد بتوان مدعي بود كه اين مراكز نتوانسته اند همه خواسته مصرف كنندگان را (به خصوص مصرف كنندگان وسواسي و آن هايي كه از اطلاعات بيشتري نسبت به ساير مصرف كنندگان برخوردار هستند) به طور كامل رفع كنند و به همين دليل است كه مصرف كنندگان همواره به دنبال مركزي هستند كه علاوه بر اينكه كليه كالاهاي مورد نظر را با برندهاي مختلف و تنوع قيمتي بالا در يكجا به آنها عرضه كند، بلكه خدمات پس از فروش مناسب و اطلاعات تخصصي كافي و مقايسه اي منطقي با محصولات مشابه را نيز در مورد كالاها به مصرف كنندگان ارائه دهند و نه اينكه تنها و تنها به دنبال فروش اجناس خود به هر قيمت و هر روشي باشند.
مصرف كنندگان ايراني به خصوص پايتخت نشينان كه به نسبت از امكانات بيشتري در مقايسه با ساير شهرهاي كشور برخوردار هستند تا به امروز نتوانسته اند مركزي را تجربه كنند كه در آن يك مديريت يكپارچه و قوي مسووليت بروز اتفاقاتي چون فروش كالاي بي كيفيت، تقلبي، بدون گارانتي و. .. را به عهده بگيرد و پاسخگوي اعتراض، گلايه، خواسته و حتي تشكر و دلگرمي مصرف كنندگان باشد.
اين نياز در بازار كشور ما حس شده است و واضح است كه مراكزي مانند علاءالدين و پايتخت نتوانسته اند تاكنون نياز مصرف كنندگان را آن طور كه بايد برآورده كنند. در اين مراكز اگرچه كالاهاي مختلفي، با گارانتي يا بدون گارانتي به فروش مي رسند، اما در كنار سيستم توزيع و فروش و پرداخت كه يك سيستم كند و سنتي است، حداقل استاندارهاي جهاني چه از نظر بصري و نظارتي و چه از نظر معماري را نيز دارا نيستند. البته اين اواخر با توجه به اين نياز مصرف كنندگان، تصميماتي در اين زمينه اتخاذ شده است و وعده ساخت مراكزي كه به شكل تخصصي به ارائه كالاهايي نظير موبايل، رايانه و. ... مي پردازند داده شده است.
هايپر استار و لوازم صوتي و تصويري
اخيرا فروشگاه هايپراستار در غرب تهران راه اندازي شده و مجتمع نور تهران و بازار موبايل ايران نيز در شرف راه اندازي هستند. برخي مثل هايپراستار بخش وسيعي از محصولات از جمله محصولات آي تي و كامپيوتري را عرضه مي كنند. برخي ديگر مانند بازار موبايل ايران قرار است به طور تخصصي فقط محصولات كامپيوتري و تلفن همراه عرضه كنند. هايپراستاري ها مي گويند كه هدف از راه اندازي اين مركز ارائه مستقيم كالاي با كيفيت با قيمت مناسب به مصرف كننده است. روايت هاي مختلفي هم درباره اين فروشگاه كه گفته مي شود مدل ايراني فروشگاه هاي زنجيره اي كارفور است، گفته مي شود. به عنوان مثال شنيده مي شود كه براي استخدام فروشندگان و پرسنل اداري و. .. اين فروشگاه ها شرايط سختي در نظر گرفته شده بود و استخدام شدگان دوره هاي طولاني را براي برخورد با مشتري گذرانده اند. با اين حال مراجعه مستقيم ما به اين مركز چيز ديگري را نشان داد. مدير فروش بخش لوازم صوتي و تصويري با بيان اين كه من براي پاسخگويي به شما وقت ندارم يا در اينجا روابط عمومي نداريم، عملا تلاش ما را براي كسب اطلاعات در مورد اين بخش ناكام گذاشت. از طرفي اگر قصد خريد و مراجعه به اين فروشگاه را داشتيد، يادتان باشد كيف بزرگ با خود حمل نكنيد. زيرا مسوولان مربوطه صراحتا به شما مي گويند، حمل كيف بزرگ توسط مشتري به فروشگاه ممنوع است و دليل هم اين است كه ممكن است كالاهايي را بدون پرداخت مبلغ آن از فروشگاه خارج كنيد!.
به رغم اين، بررسي هاي ما نشان مي داد كه اجناس كامپيوتري در اين فروشگاه تا 20 درصد ارزان تر از فروشگاه هاي سطح شهر و حتي نمايندگي هاي فروش عرضه مي شوند. از حق نگذريم برخي فروشندگان اين فروشگاه هم رفتار خوبي دارند و در مورد كالاهاي عرضه شده و ميزان تخفيف بهتر از حتي يك روابط عمومي توضيح مي دهند. به عنوان مثال شما مي توانيد پلي استيشن 2 را از اين فروشگاه با 20 درصد تخفيف با قيمت 147 هزارتومان خريداري كنيد. در اين فروشگاه همچنين شما مي توانيد با لپ تاپ هايي كه براي فروش قرار داده اند و اكثرا مدل هاي چندان جديدي هم نيستند، كار كنند و همين موضوع در بخش موبايل نيز رخ داده است.
مجتمع نور 15 مهر افتتاح مي شود
اگر به ياد داشته باشيد، از بيش از 5سال قبل، ساختمان نيمه كاره بزرگي در خيابان وليعصر، تقاطع طالقاني قرار داشت و هيچ كس نمي دانست قرار است در اين محل چه چيزي ساخته شود. يكي مي گفت قرار است اينجا بيمارستاني عظيم و مجهز ساخته شود. ديگري مي گفت ممكن است اينجا يك مجموعه ورزشي مجهز و بزرگ باشد و. .. اما كمتر كسي تصورش را مي كرد در اين منطقه با توجه به اينكه در بين مراكز خريد و فروش رايانه رضا و ايرانيان قرار دارند، مركزي براي ارائه كالاهاي مختلف از جمله رايانه و موبايل راه اندازي شود. به هر حال مجتمع نور تهران نيز يكي از مراكز جديد خريد و فروش كالاهاي مختلف و از جمله رايانه و موبايل است. به گفته كشي زاده، يكي از مسوولين بخش فروش اين مجتمع تجاري اداري، در مجتمع مذكور، بالغ بر 120 هزار مترمربع بنا شامل مجموعه اي گسترده از واحدهاي تجاري براي مشاغل مختلفي از جمله صنف رايانه و موبايل قرار دارد كه طبقه همكف اين مجتمع به طور اختصاصي به عرضه رايانه و موبايل مي پردازد. به گفته وي اين مركز خريد به همت دانشگاه امام صادق راه اندازي شده است و قرار بر اين است 15 مهر ماه افتتاح شود. به گفته كشي زاده بسياري از كسبه پاساژ علاءالدين و پاساژ رضا و ... براي خريد يا اجاره مغازه در اين مركز خريد اقدام كرده اند و تاكنون اكثر فروشگاه ها به فروش رفته يا اينكه اجاره داده شده است. به گفته وي برخي برندهاي معروف در زمينه رايانه و موبايل نيز در اين مركز در كنار فروشندگان مطرح به ارائه محصول مي پردازند.
يكي ديگر از مسوولين فروش اين مركز خريد مي گويد: اگر چه در اين اطراف مراكز خريد بي شماري وجود دارند، اما پيش بيني ما اين است كه اين مركز موفق تر عمل خواهد كرد و اين را مي توان از تقاضاي زياد فعالان بازارهاي اطراف براي گرفتن فروشگاه در اين مركز خريد به راحتي حدس زد. اما فعالان بازار رضا در اين باره نظر ديگري دارند.
علي نوري زاده، يكي از فعالان بازار رضا در اين باره مي گويد: مراكزي چون رضا و پايتخت سال هاست در زمينه ارائه رايانه شناخته شده هستند و به نظر نمي رسد به اين زودي ها مركز خريد نور تهران بتواند عرصه را بر ساير مراكز خريد تنگ كند. موثقي، يكي ديگر از فعالان بازار رضا نيز در اين زمينه مي گويد: مصرف كننده ايراني عادت كرده به اينكه براي خريد رايانه به پايتخت يا رضا بيايد و براي خريد موبايل به علاءالدين برود، همان طور كه عادت كرده براي خريد كالا چانه بزند. مصرف كننده ايراني از فروشنده كالاي باكيفيت با قيمت مناسب مي خواهد. مي خواهد پول جنس را بدهد و حاضر نيست به ازاي خريد كالا از يك فروشگاه لوكس و جديد التاسيس پول اضافي بپردازد. پس حالا حالاها مراكزي مانند پايتخت و رضا سر پا هستند.
رقيبي براي علاء الدين
تا حدود همين يك سال قبل كمتر كسي، حتي فعالان بازار موبايل از راه اندازي بازار موبايل ايران خبر داشتند و اولين بار اين مركز به عنوان اسپانسر يكي از تيم هاي فوتبال معرفي شد.
اما اين اواخر شنيده مي شود كه اين مركز در حال راه اندازي است و واحدهاي آن تنها به جهت اجاره آماده هستند.
جالب اينجاست كه هنوز اين مركز راه اندازي نشده است، ولي قيمت اجاره بهاي فروشگاه هاي پاساژ علاءالدين در حد قابل توجهي كاهش يافته است و فعالان بازار علت اين امر را وجود چنين مركزي مي دانند. علي ماني، يكي از فعالان پاساژ علاء الدين در اين رابطه مي گويد، به نظر مي رسد با راه اندازي يك مركز تخصصي كه به طور گسترده به ارائه كالاهاي مربوط به اين حوزه اقدام كند نظر مصرف كننده به سمت چنين بازاري جلب مي شود. با اين حال شرايط رهن مغازه ها در اين بازار تا اندازه اي باعث حرف و حديث هايي در ميان فعالان بازار موبايل شده است. در حالي كه عده اي معتقدند كه اين بازار به دليل فضاي پارك در محدوده جمهوري داراي مزيت هاي فراواني است، اما از سوي ديگر برخي ديگر نيز معتقدند تفاوت قيمتي بالاي محصول عرضه شده در اين بازار چندان براي مشتري خوش نخواهد آمد و مشتري پولدار نيز از همان مراكز بالاي شهر خريد خود را انجام مي دهند. در مورد زمان راه اندازي اين بازار هنوز خبر دقيقي منتشر نشده است.




منبع : دنیای اقتصاد



٢/١٢/١٣٨٨
قيمت سيم كارت در تاريخ 01/12/88
جمهوري
٢/١٢/١٣٨٨
معرفي گوشي هاي پرفروش در هفته گذشته
گوشي هاي تلفن همراه 2600 كلاسيك نوكيا ،C510 سوني اريكسون ، B3410 سامسونگ، kf350 ال جي و TOUCH VIVIA به عنوان پرفروش ترين گوشي هاي تلفن همراه در هفته اي كه گذشت معرفي شدند.


گوشي هاي 2600 كلاسيك و 2680 اسلايد نوكيا كه به ترتيب با قيمت 65 و 75 هزار تومان در بازار عرضه شد توانست بيشتر ...
٢/١٢/١٣٨٨
خودداري سوني اريكسون از ساخت تلفن گوگل
مدير اجرايي سوني اريكسون در اظهاراتي عنوان كرد شركتش تقاضاي گوگل براي ساخت گوشي نكسوس وان را رد كرده است.

برت نوردبرگ در گفت وگويي با يك نشريه سوئدي فاش كرد هنگامي كه گوگل در حال ساخت نكسوس وان بود، از سوني اريكسون درخواست كرده بود اين گوشي را توليد كند.
با اين همه اين سازنده گوشي ...
٢/١٢/١٣٨٨
رشد صادرات خودرو در گرو تنوع برندهاي داخلي است
صادرات يك ميليون دستگاه خودرو سواري بر اساس استراتژي توسعه صنعتي خودرو و دورنماي چشم انداز سال 1404 در حالي از سال آينده در دستور كار خودروسازان قرار خواهد گرفت كه در ده ماه سال جاري خودروسازان داخلي تنها موفق به صادرات 35 هزار دستگاه انواع خودرو سواري شدند كه عمده خودروهاي مذكور نيز شامل سمند، رو ...
٢/١٢/١٣٨٨
قيمت انواع خودروهاي پرايد ، ريو ، تندر و ... در تاريخ 01/12/88
نرخ خودروهاي داخلي در بازار
٢/١٢/١٣٨٨
وزير صنايع بر تمركز توليد روي خودروهاي كم مصرف تاكيد كرد
تمركز توليد خودرو در سال آينده روي خودروهاي كم مصرف خواهد بود.

علي اكبر محرابيان وزير صنايع و معادن ضمن بيان اين مطلب افزود: سال آينده با اجراي طرح هدفمند كردن يارانه ها تقاضاي بازار براي خودروهاي كم مصرف افزايش چشمگيري خواهد يافت. محرابيان همچنين اظهار داشت: در ماه هاي آينده طرح هاي جد ...
٢/١٢/١٣٨٨
امداد خودرو سايپا تقديرنامه جايزه ملي بهره وري را كسب كرد
جايزه ملي بهره وري و تعالي سازماني در سطح تقدير نامه دو ستاره به شركت امداد خودرو سايپا تعلق گرفت.

شركت امداد خودروي سايپا پس از ارزيابي انفرادي، تيمي و بازديد از محل و به استناد شواهد و مستندات توسط گروه ارزيابان جايزه ملي بهره وري و تعالي سازماني به اين موفقيت نايل آمد. اين شركت بنا ب ...
٢/١٢/١٣٨٨
چهل وهشتمين نمايشگاه خودرو بلگراد برپا مي شود
چهل و هشتمين نمايشگاه بين المللي خودروي بلگراد در روزهاي 22 تا 27 مارس سال جاري ميلادي (2 تا 7 فروردين 1389) برگزار مي شود.

نمايشگاه خودرو بلگراد يكي از معتبرين نمايشگاه هاي صنعت خودروسازي در منطقه شرق اروپا به شمار مي رود.
امسال اهميت نمايشگاه خودرو بلگراد از آن جهت بيشتر شده كه ن ...
٢/١٢/١٣٨٨
قيمت انواع خودروهاي شاسي بلند در تاريخ 01/12/88
نرخ فروش برخي خودروهاي شاسي بلند
٢/١٢/١٣٨٨
تاثير رشد درآمدهاي مالياتي دولت بر قيمت خودرو
دولت در شرايطي رشدي 30 درصدي را از ناحيه درآمدهاي مالياتي خود، براي بودجه سال 89 در نظر گرفته است كه بازار خودرو كشور، در دو بخش درآمدها، يعني ماليات بر واردات و ماليات بر كالا و خدمات، متاثر از اين رشد 30 درصدي، خواهد شد.

به گفته برخي از اعضاي كميسيون تلفيق، رقم هفت هزار و 517 ميليارد ...
٢/١٢/١٣٨٨
بار مالي 800 ميليارد توماني يارانه ها به شهرداري تهران
معاون مالي-اداري شهردار تهران با اشاره به تاثير طرح هدفمند كردن يارانه ها بر درآمدهاي شهرداري گفت: پيش بيني ما اين است كه به دنبال هدفمند كردن يارانه ها 800 ميليارد تومان بار مالي به شهرداري تحميل مي شود و انتظار داريم مجلس براي شهرداري بودجه مناسبي براي اين هزينه ها در نظر بگيرد.

حسين ...
٢/١٢/١٣٨٨
اخذ ماليات از معاملات مكرر متوقف است
اخذ ماليات از معاملات مكرر مسكن به دليل اشكال قانوني كه مجلس به اين مصوبه دولت وارد كرده، متوقف شده است.

براساس مصوبه سال گذشته دولت، قرار بود از ابتداي امسال آن دسته از افرادي كه بيش از دو بار در سال ملك معامله مي كنند (دو بار خريد و دو بار هم فروش)، مشمول 15 تا 35 درصد ماليات تحت عنوا ...
٢/١٢/١٣٨٨
تاييد تحرك نسبي در بازار مسكن
روايت تازه وزارت بازرگاني از رشد 42 درصدي حجم معاملات مسكن در پاييز امسال نسبت به فصل ماقبل، بازتاب هاي متفاوتي در محتواي تحليل كارشناسان اقتصادي نسبت به زمان رونق مسكن داشته است.

صاحب نظران برجسته در اين حوزه ضمن تاييد تحرك نسبي در بازار مسكن، رشد فصلي معاملات را بيشتر ناشي از «فشار تق ...
١/١٢/١٣٨٨
سردار رادان خبرداد: بازداشت شدگان چهارشنبه سوري تا پايان تعطيلات نوروز آزاد نمي شوند
جانشين فرمانده نيروي انتظامي از توقيف و بازداشت افرادي كه اقدام به مزاحمت در چهارشنبه سوري امسال كنند تا پايان تعطيلات نوروزي خبر داد.

به گزارش ايسنا، سردار احمدرضا رادان در حاشيه شانزدهمين همايش روساي بهداري هاي كل ناجا در جمع خبرنگاران درباره تمهيدات پليس براي چهارشنبه آخر سال اظهار ك ...
١/١٢/١٣٨٨
باز هم خبري درباره احداث كارخانه خارجي توليد سيگار
با وجود مقاومت وزارت بهداشت در برابر توليد سيگار در كشور با همكاري توليدكنندگان خارجي، شركت توليد سيگار «اوينج» كرواسي بازهم اعلام كرد كه يك كارخانه توليد سيگار به ظرفيت توليد 5/6 ميليارد نخ در سال در ايران مي سازد. اين در حالي است كه پيش از اين نيز خبر توليد سيگار در كشور با همكاري «اوينچ»، يك با ...
١/١٢/١٣٨٨
صعود ميلگرد به سطح 700 تومان
در مبادلات اين هفته بازار آهن برخلاف انتظار برخي از تجار مبني بر افت يا تثبيت، قيمت ها با افزايش همراه شد، بسياري از كارشناسان معتقد بودند كه اگر قيمت ها بعد از تعطيلات چند روزه هفته قبل افزايشي باشد اين روند تا پايان سال ادامه خواهد يافت و اگر با كاهش يا تثبيت مواجه شود ترديد در بازار شدت خواهد ي ...
١/١٢/١٣٨٨
برداشت اوليه از بورس 89
معامله گران بورس اوراق بهادار با انتشار شمار قابل ملاحظه اي از گزارش هاي پيش بيني سود براي سال 89 شاهد ارائه نخستين برداشت ها در مورد پيش بيني وضعيت شركت ها هستند.

هر چند كه به سنت هميشه اكثرا شركت هاي با وضعيت مطلوب، نخستين گزارش ها را منتشر مي كنند و در اين فضا تعداد گزارش هاي مثبت نس ...
١/١٢/١٣٨٨
طلا 10 دلار ارزان شد
افزايش ارزش دلار قيمت طلا را تا حد 1110 دلار پايين آورد.

روز گذشته انتشار خبر افزايش نرخ بهره بين بانكي در آمريكا تا حد 75/0 درصد، موجب تقويت ارزش دلار اين كشور در مقابل ساير ارزهاي عمده از جمله يورو شد. برابري يورو در مقابل دلار آمريكا ديروز تا سطح 34/1 تضعيف شد. در بازار ارز داخلي يور ...
١/١٢/١٣٨٨
ويدئو پروژكتوري براي هماهنگي با سينماي خانگي
شركت InFocus كه يكي از برندهاي شناخته شده در بازار انواع دستگاه هاي ويدئو پروژكتور است به تازگي محصول جديدي را به اين بازار معرفي كرده است.

اين محصول جديد يك دستگاه ويدئو پروژكتور است كه با مدلScreenPlay 8602 به بازار معرفي شده است.
اين دستگاه در واقع براي استفاده با دستگاه هاي سين ...
١/١٢/١٣٨٨
LG معرفي كرده است : تلويزيون هاي پلاسما با بدنه بسيار باريك
شركت بزرگ LG كه يكي از توليدكنندگان فعال بازار پررونق انواع تلويزيون است به تازگي از توليد سري جديدي از تلويزيون هاي پلاسماي HDTV خود با بدنه هاي بسيار باريك خبر داده است.

اين تلويزيون ها كه در واقع مجهز به فريم هاي بسيار باريك هستند، بدنه اي با ضخامت كمتر از 25 ميليمتر دارند. آنها تصاو ...
١/١٢/١٣٨٨
تلويزيون پرفروش x.vision
مدل 46 Onyx از تلويزيون هاي سايز بزرگ x.vision در بازار داخلي است كه full hd است و قيمت آن نسبت به نمونه هاي ديگر با اين سايز در بازار پايين تر است.

اين تلويزيون 46 اينچ داراي ويژگي هايي چون تجهيز به پانل LCD ساخت كره جنوبي با درجه كيفي +A،تجهيز به موتور پردازش تصوير M-Star،زاويه ديد بس ...


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

: ايميل يا نام كاربري
: كلـمه عبور

ايران تجارت
صفحه اصلي
ثبت نام
درج آگهي
ويرايش آگهي ها
پرداخت اینترنتی
جستجو
استانها
خرید و فروش خودرو
قیمت روز سکه و ارز
قیمت خودرو
قیمت گوشی موبایل
قیمت قطعات کامپیوتر
مناقصه و مزايده هاي روز
تعرفه تبليغاتي
تماس با ما
راهنماي درآمد زايي











گفتگوی‌آنلاین با پشتیبانی‌سایت

پربیننده ترین خبر های هفته
قيمت خودرو هاي رونيز، سورنتو، سانتافه و...در تاريخ 26/12/88
تنها موجود زنده فضايي در زمين!
قيمت خودرو هاي چري، تندر، آوانته و...در تاريخ 26/12/88
هشدار به دوستداران «گراني مسكن»
رييس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ: ابطال گواهينامه راننده دختر به خاطر سرعت 207 كيلومتر در ساع
قيمت دوربين عكاسي ديجيتال در تاريخ 24/12/88
انتقاد احمدي نژاد از كاهش تعرفه واردات خودرو
قيمت مانيتور در تاريخ 25/12/88
قيمت تلويزيون LCD سامسونگ، شارپ و...در تاريخ 26/12/88
اوضاع بازار مسكن در سعادت آباد
خودروسازان ، بي اعتنا به كاهش قيمت
مدير عامل سايپا در رابطه با كاهش تعرفه واردات خودرو: خودروهاي وارداتي در محدوده رقابت با محصولات ساي
رويانيان خبر داد : قيمت بنزين بهار سال آينده 100 تومان باقي ماند
امكان كاهش كيفيت خودروهاي داخلي
كاهش قيمت قطعات پرايد
شكايت دل از سازندگان نمايشگرهاي LCD
موبايل كده
نكات مهم در رابطه با نگهداري بهتر مانيتور
مانيتورهاي پرفروش ال جي
افزايش سرعت جي ميل براي كاربران ماهر
جستجو | درج آگهي رايگان | عضويت | نسخه قدیم | اخبار | صفحه اصلی | مناقصه ها و مزایده های روز
تماس با ما | استانها | نرخ روز سکه و ارز | خرید و فروش خودرو | تعرفه تبليغاتي

مسئوليت آگهي هاي درج شده در ايران تجارت با آگهي دهندگان مي باشد.