تجارت الكترونيك در ايران، تبليغات رايگان، درج آگهي رايگانhttp://www.iran-tejarat.com
آپارتمان و املاك • اتومبيل • استخدام • موبايل • آموزش • كامپيوتر • كار و اشتراك • خدمات • زيبايي و پوشاك • لوازم • صنعت 
جستجو در نیازمندیها :  
     مشروح خبر  
جستجو در خبرها :  

تاريخ : سه شنبه 1 مرداد 1387

نگاهی به قرارداد نانوشته سطح خدمات اینترنتی تقاضای اضافی ممنوع !

اگر از کاربران اینترنت پرسرعت باشید، حتما این روزها بر شدت کلافگی شما افزوده شده است.

البته این اوضاع بیشتر به جای آنکه به دلیل گرمی هوا و جیره بندی برق معطوف باشد به دلیل سرعت بسیار پایین و به قول معروف لاکپشتی سرویس های اینترنت پرسرعت در کشور بازمی گردد.
صرف نظر از پهنای باند 128 کیلو بیت بر ثانیه ای که این روزها برای داشتن پهنای باندی بیشتر از آن کاربران ملزم به ارائه دلایل قانع کننده درخواست خود هستند (!) اما همین پهنای باند نیز به باور بسیاری از کاربران و کارشناسان بسیار پایین تر از میزان واقعی و اخذ هزینه های جاری از کاربران است.
چندی پیش وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در گفت وگویی تلویزیونی شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترتی را به کم فروشی محکوم کرده بود، ادعایی که به مذاق مدیران اینترنتی بخش خصوصی خوش نیامده بود و اعتراضات بسیاری را به همراه داشت.
صرف نظر از ادعای وزیر ارتباطات اما آنچه این روزها بسیار و شاید تمام کاربران اینترنت پرسرعت را از ارائه این خدمات شاکی کرده است، سرعت بسیار پایین این خدمات است.
مشکلاتی که این روزها بسیاری از ارائه دهندگان خدمات اینترنتی برای آن تنها به ارائه توجیهات کلیشه ای پرداخته و قطع برق در مراکز مخابراتی و یا مشکلات عمده از سوی همین مراکز را عامل اصلی کاهش سرعت خود عنوان کرده و مشترک را به صبر و شکیبایی و خویشتن داری برای ارائه سرویسی بهتر در آینده ای نزدیک دعوت می کنند.
اما آنچه این روزها به عنوان مشکل اساسی و پشت پرده ارائه دهندگان خدمات اینترنت پرسرعت عنوان می شود در حقیقت پهنای باند پایین کشور در مقابل افزایش تعداد کاربران این سرویس است.
همین امر باعث شده تا بسیاری از شرکت های فعال در این بخش، پهنای باند مورد نظر هر کاربر را به صورت اشتراکی برای چند کاربر تقسیم می کنند. به این ترتیب با صرف نظر از درخواست پهنای باند لازم، شرکت های مزبور به راحتی بر تعداد مشترکان خود و در نهایت درآمد خود می افزایند.
البته بر اساس شواهد موجود این کار شاید در تمام دنیا مرسوم باشد اما آنچه مسلم است یک استاندارد خاص برای این مهم وجود دارد که متاسفانه این استاندارد در بین شرکت های ایرانی رعایت نمی شود.
موضوع اصلی گزارش امروز اما چرایی کاهش پهنای باند نیست، بلکه قرار است امروز بیشتر به موافقت نامه سطح خدمات یا همان SLA فرنگی ها بپردازیم. موافقت نامه ای که تمام شرکت های اینترنتی درجهان برای حمایت از حقوق کاربران خود قبل از عقد قرار داد ارائه می دهند، در ایران چند سالی است که تنها به بحثی در محافل مطبوعاتی تبدیل شده است.
از سوی دیگر به نظر می رسد ارائه موافقت نامه سطح خدمات که تا پیش از این در محافل صنفی ای همچون سازمان نظام صنفی رایانه ای مطرح بوده به دلیل عدم انجام توسط این سازمان بر عهده سازمان تنظیم مقررات افتاده است.
601 مورد تخلف طی یک سال
علیرضا اصغریان، مدیرکل نظارت بر سرویس های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات به تازگی در گفت و گویی اعلام کرده است: سال گذشته ضمن بازدید از یک هزار و 253 مرکز ارائه دهنده سرویس اینترنت، حدود 601 مورد تخلف شناسایی و در هر مورد، اقدام لازم از سوی ستاد، مناطق و اعمال مقررات مربوط انجام شده است.
وی می گوید: در حال حاضر دسترسی به اینترنت از طریق یک هزارو 314 شرکت ISP، شرکت دارای پروانه (ICP) وISDP، ارگان ها و موسسات دریافت کننده پهنای باند که صرفا مجاز به ارائه خدمات به مجموعه داخلی هستند و 11شرکت دارای پروانه PAP (پورت های پرسرعت) اینترنت به مشتریان نهایی ارائه می شود.
وی در پاسخ به این سوال که وظایف بخش نظارت بر سرویس های فناوری اطلاعات سازمان رگولاتوری چیست گفت: مطابق مفاد اساسنامه ابلاغی به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، صدور مجوز و نظارت بر ارائه دهنده گان پهنای باند اینترنت از وظایف سازمان رگولاتوری است.
وی افزود: در طول یک و نیم سال گذشته که بخش نظارت بر سرویس های فناوری اطلاعات به عنوان یکی از دفاتر زیر مجموعه معاونت نظارت و اعمال مقررات تشکیل شده است، با استقرار مکانیزم های نظارتی و پایش عملکرد، نظارت های لازم را از طریق مناطق هفت گانه در کل کشور انجام و نسبت به اعمال قوانین و مقررات اقدام می کند.
وی اظهار داشت: در این بخش علاوه بر دارندگان پروانه، افراد و یا شرکت هایی نیز به صورت غیر مجاز اقدام به ارائه خدمات اینترنتی می کنند که بخش عمده تخلفات و نارضایتی مشتریان متوجه این سرویس دهندگان غیر مجاز است.
وی تصریح کرد: اکثر شکایات و اعتراضات مشتریان نیز به دلیل عدم وجود مشخصه های شناسایی این شرکت ها در کوتاه مدت نظیر آدرس، شماره های تماس و غیره، جابه جایی ها و تغییر نام های مکرر آنها به منظور قانون گریزی منجر به نتایج مثبتی نمی شود.
مدیرکل نظارت بر سرویس های فناوری اطلاعات سازمان تنظیم مقررات گفت: به منظور ساماندهی به این بخش سیستم و مکانیزم کنترل بازار طراحی و به صورت مرحله ای در حال اجرا است.
اصغریان افزود: مطابق بخشنامه های ابلاغی به دارندگان پروانه در حوزه فناوری اطلاعات این شرکت ها از شهریور سال گذشته موظف به درج سه مشخصه اصلی شامل نام کامل شرکت مطابق آنچه در پروانه است، شماره پروانه و نام سازمان صادر کننده مجوز و شماره تلفن های پشتیبانی و دفتر مرکزی در تمام تبلیغات و خدمات خود هستند.
وی با اشاره به هماهنگی های انجام شده با سایر ارگان ها گفت: در این مرحله شناسایی شرکت های دارای پروانه از شرکت های غیر مجاز برای مشتری مقدور می شود و از طرف دیگر تفاهم نامه های لازم طی جلسات متمادی با وزارتخانه های مختلف نظیر وزارت ارشاد، وزارت کشور و سایر نهادها نظیر شهرداری ها در خصوص الزام ارائه پروانه و درج مشخصات کامل شرکت ها در تبلیغات و یا انتشارات مورد تقاضای شرکت های دارای پروانه تنظیم و به اجرا گذاشته شده است.
اصغریان در پاسخ به این سوال که کاربران در امر نظارت چگونه می توانند به رگولاتوری کمک کنند، گفت:استفاده کاربران از ابزارهای متداول کنترل سرویس دریافتی و گزارش و پیگیری تخلفات به تناسب از طریق اصناف مربوطه و یا سازمان یکی از مسیرهایی است که می توان از آن برای پیشگیری از تخلف استفاده کرد که مسلماً کاربران اینترنت با حداقل نیازهای بهره مندی از سرویس های این بخش، اعم از اطلاعات اولیه رایانه و زبان فنی و انگلیسی آشنا بوده و نصب برنامه ای جهت نمایش و کنترل سرویس توسط کاربران چندان مشکل به نظر نمی رسد.
سازمان تنظیم مقررات علاوه بر نظارت های فوق این روزها سرگرم بررسی شکایت های مشترکان اینترنت پرسرعت نیز است، اما آنچه در این بین مهم است عدم اطلاع رسانی صحیح به این مشترکان پیرامون حقوق آن ها از سوی ارائه دهندگان خدمات اینترنت پرسرعت است. خدماتی که این روزها با درج تبلیغاتی بی شمار در برخورد اول ذهن مخاطبان را به استفاده از اینترنتی بدون محدودیت سرعتی
معطوف می کند.
سازمان نظام صنفی پاسخگو نیست
درحالی که سازمان نظام صنفی در چند ماه آینده به استقبال دومین انتخابات خود طی چهار سال گذشته خواهد رفت اما کمیسیون اینترنت این سازمان تا به حال برای ارائه موافقت نامه سطح خدمات یا همان SLA کاری انجام نداده است. این درحالی است که با نگاهی به اطلاعات منتشر شده از این کمیسیون در سایت سازمان و برگزاری 41 جلسه تخصصی در بین 16 عضو این کمیسیون تنها به تصمیماتی که پیرامون مزایده VoIP اتخاذ شده اشاره شده است.
این درحالی است که بر اساس شرح وظایف کمیسیون که در سایت نیز درج شده است طراحی و ایجاد سازوکارهای لازم جهت حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولیدکنندگان جزو آخرین وظیفه این کمیسیون در نظر گرفته شده است. به هر حال تماس های دنیای اقتصاد از ماه های انتهایی سال 86 تا کنون برای گفت و گو با ناصر علی سعادت رییس این کمیسیون بنا به دلایلی غیر منطقی همچنان بی پاسخ مانده است.
نتیجه
به نظر نمی رسد از کشمکشی که بین بخش دولتی و خصوصی در ارائه پهنای باند مناسب به کاربران وجود دارد، نتیجه مثبتی عاید کاربران نهایی این خدمات شود. به باور مصرف کنندگان نهایی چرایی مشکلات موجود بین این دو بخش به مصرف کنندگان این سرویس که این روزها با قیمتی بیشتر از مشابه های خارجی به استفاده از این سرویس پرداخته اند، ندارد. آنچه برای کاربران نهایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است، استفاده از یک سرویس مناسب است.
هم اکنون بین مخابرات، زیر ساخت و شرکت های ارائه دهنده قرارداد SLA وجود دارد، اما برای کاربران این قرارداد، وجود ندارد. جا دارد تنها برای یک بار مسوولان دولتی و خصوصی و صنفی با تدوین و ارائه قوانین مورد نظر زمینه استفاده از یک سرویس استاندارد را برای کاربران این بخش فراهم آورند.




منبع : دنیای اقتصاد



٢٨/٨/١٣٨٧
مزایای راه اندازی بورس مسکن
قسمت دوم
دلایل سرمایه گذاران بخش مسکن
آنانی که مسکن را به عنوان بازاری برای اهداف سرمایه گذاری خود برگزیده اند، دلایلی چند را در این راستا بیان می کنند که عبارتند از:

- تولید مسکن امری خداپسندانه و تجارتی شرعی است.
- این کالا قابل دزدی و سرقت و نابود شدنی نیست.
- این ...
٢٨/٨/١٣٨٧
رییس اتحادیه مشاوران املاک:فقط قانون الهی امکان تغییر ندارد
رییس اتحادیه مشاوران املاک درباره برخی اظهارنظرها درباره اینکه طرح ساماندهی بنگاه های املاک نیاز به مصوبه مجلس دارد، گفت: این طرح با موافقت مجلس از اول آذرماه اجرایی می شود.

رییس اتحادیه مشاوران املاک با بیان اینکه هر قانونی برابر خواسته و نیاز مردم می تواند تغییر کند، گفت: مجلس نیز به ...
٢٨/٨/١٣٨٧
وزارت مسکن لایحه جدید به مجلس می برد / تعیین تکلیف شهرک های نیمه تمام
کمیسیون عمران اصل پیشنهاد دولت را قبول دارد
وزارت مسکن و شهرسازی در صدد رسیدگی به وضعیت برخی شهرک های مسکونی موجود در کشور که سال ها است به دلیل برخی مشکلات حقوقی نیمه تمام مانده؛ برآمده است.

وزارت مسکن که هم اکنون در تدارک تدوین راهنمای دستورالعمل شهرک سازی درکشور و ترویج این فرهن ...
٢٨/٨/١٣٨٧
دولت ضمانت اجرایی ساماندهی بنگاه های املاک را تعریف کرد / متخلفان طرح «اول آذر» تعزیراتی می شوند
کارگروه ویژه مسکن با صدور حکمی، ضمانت اجرایی لازم برای طرح ساماندهی بنگاه های معاملات املاک موسوم به طرح «اول آذر» را تعریف کرد.

به موجب مصوبه کارگروه ویژه مسکن که نمایندگان ویژه رییس جمهور عضو آن هستند، چنانچه از اول هفته آینده معامله ای در بازار مسکن انجام شود، اما عوامل تنظیم کننده م ...
٢٧/٨/١٣٨٧
40 محافظ شخصی برای ایجاد امنیت!
جام جم آنلاین: رومان آبراموویچ ثروتمند روسی ساکن انگلیس 40 محافظ شخصی دارد که سالی 2/1 میلیون پوند حقوق می گیرند تا هر لحظه مواظب امنیت او و خانواده اش باشند.

به گزارش ایندپندنت ، 10 نفر از این محافظان در خانه او در بلگراویا، لندن و 3 نفر در خانه روستایی او در ساسکس غربی مستقرند. بقیه ن ...
٢٧/٨/١٣٨٧
چاقی به درد زندانی خورد
مسوولین زندانی در کانادا تصمیم گرفتند زندانی ای را به خاطر چاقی مفرط آزاد کنند.

به گزارش بی بی سی، مایکل لاپوینت در سال 2006 به جرم داشتن مواد مخدر دستگیر و روانه زندان شد ولی از آنجایی که روز به روز چاق تر می شد و سلولش برایش کوچک تر، مسوولین زندان تصمیم گرفتند او را آزاد کنند.
ما ...
٢٧/٨/١٣٨٧
ورود رؤسای دانشگاههای آمریکا به ایران / دیدار با وزیر علوم و رئیس جمهور
مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مدیر کل دفتر وزارتی از ورود رؤسای 6 دانشگاه آمریکا به ایران و دیدار آنها با وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و ریاست جمهوری خبر داد.



احمد مومنی راد افزود: امروز رؤسای 6 دانشگاه برجسته آمریکا که با هماهنگی وزارت علوم و به دعوت دانشگاه صنعتی شریف ب ...
٢٧/٨/١٣٨٧
سهم ایران از آموزش الکترونیکی تنها یک درصد است
معاون وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: 85 درصد از یادگیری که در دنیا صورت می گیرد اینترنتی است که به نظر می رسد سهم ایران از این نوع آموزش زیر یک درصد است.



وفا غفاریان در نشست خبری همایش آموزشهای الکترونیکی که امروز در سازمان مدیریت صنعتی برگزار شد، گفت: در حال حاضر میزان ...
٢٧/٨/١٣٨٧
آیا دایناسورها احساساتی بوده اند !
دایناسورها را باید مرموزترین و جذابترین بخش سیر اکتشافات بشر در گذشته دهها میلیون سال پیش زمین برشمرد. گرچه عصر حیات دایناسورها با دوران فعلی فاصله زیادی داشته اما دانش نوین توانسته است دنیای پر رمز آنها را بار دیگر زنده کند.

در دهه های گذشته و به لطف تحقیقات وسیعی که بر روی فسیل و آثار ...
٢٧/٨/١٣٨٧
عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تا کنون
عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تاکنون به نقل از خبرگزاریهای خارجی به شرح زیر است.

- نمایندگان پارلمان عراق مذاکرات درباره توافقنامه امنیتی بغداد و واشنگتن را امروز آغاز می کنند و دوشنبه آتی آن را به رای می گذارند.

-کاخ سفید از موافقت دولت عراق با توافقنامه بغداد و واش ...
٢٧/٨/١٣٨٧
اروپا در رکود، آلمان عاجز شده است / قربانی بعدی کیست ؟
روز جمعه اتحادیه اروپا به طور رسمی اعلام کرد که به گرداب رکود اقتصادی کشیده شده است. این اعلام به مثابه زنگ خطری برای تمام دنیا است. سران بیست کشور ثروتمند جهان، از پنج قاره، به واشنگتن سفر می کنند تا در نشستی که به همین سبب ترتیب داده شده شرکت کنند. آنان گردهم می آیند تا رکودی که در 80 سال اخیر ا ...
٢٧/٨/١٣٨٧
چین چگونه فولاد ارزان تولید می کند ؟ / سرنوشت بازار آهن بعد از رشد جهشی تعرفه ها
دیروز بالاخره پس از یک هفته انتظار کمیسیون ماده یک جلسه خود را برای تعیین نرخ جدید تعرفه واردات آهن برگزار کرد، اما آخرین شنیده ها حاکی است که اعضای این کمیسیون تصمیم مشخصی مبنی بر افزایش یا کاهش تعرفه واردات آهن آلات نگرفته اند.


اختلاف نظر بین تولیدکنندگان بزرگ فولاد دولتی و مصر ...
٢٧/٨/١٣٨٧
اتخاذ تدابیر جدید برای مقابله با دلالان وام بانکی
قائم مقام بانک مرکزی از اعمال اقدامات انضباطی خاص برای بخش داخلی بانک ها و مشتریانی که سعی می کنند فارغ از اولویت ها و ضوابط موجود به منابع بانکی دسترسی یابند خبر داد.

حسین قضاوی در مورد برخورد قانونی با موسساتی که اقدام به فروش وام کرده یا افرادی که با دریافت پول نسبت به این کار اقدام ...
٢٧/٨/١٣٨٧
رای متزلزل محصولی
جلسه فراکسیون اصولگرایان مجلس برای بررسی رای اعتماد به گزینه پیشنهادی رییس جمهور برای تصدی وزارت کشور با حضور 147 نماینده برگزار شد.

ولی اسماعیلی نماینده گرمی و عضو شورای مرکزی فراکسیون اکثریت مجلس در این باره به خبرگزاری فارس گفت: در این جلسه تعدادی از نمایندگان به اظهار نظر پرداخ ...
٢٧/٨/١٣٨٧
اصلاح نرخ ارز
اخیرا خبر مربوط به بررسی کارشناسی تغییر نرخ ارز در جراید منتشر شد.

اگرچه این مساله هنوز به یک تصمیم و یا سیاست تبدیل نشده و فعلا به عنوان یک گزینه تصمیم گیری در دست کارشناسی است، اما صرف طرح این مساله و قرارگرفتن موضوع در دستور کار از اهمیت بسزایی برخوردار است و تجربیات گذشته نیز نشان م ...
٢٧/٨/١٣٨٧
خروج سپرده ‏های بخش خصوصی از بانک ‏های دولتی شدت گرفت
آمارهای بانک مرکزی نشان می ‏دهد روند خروج سپرده ‏های بخش خصوصی از بانک ‏های دولتی شتاب گرفته و در مقابل بانک ‏های خصوصی توانسته ‏اند منابع بیشتری از بخش خصوصی به عنوان سپرده جذب کنند.

بر اساس آمارهای بانک مرکزی در چهار ماه نخست سال جاری میزان سپرده ‏های بخش خصوصی در بانک ‏های دولتی 2/9ت ...
٢٧/٨/١٣٨٧
اخذ کارمزد برای الکترونیکی کردن خدمات بانکی / تشویق بهتر نبود ؟
تصمیم می گیرید از این به بعد قبوض خود را از طریق دستگاه های خودپرداز (ATM) موجود در سطح شهر پرداخت کنید، چراکه روز گذشته در خبری خوانده بودید که «بر اساس بخشنامه بانک مرکزی که از نیمه دوم مهر ماه سال جاری لازم الاجرا شده، بانک ها در قبال پذیرش هرنوع قبض تلفن های ثابت و همراه، مبلغ 600 تومان (200 ت ...
٢٧/٨/١٣٨٧
قیمت سیم کارت در تاریخ 26/08/87
جمهوری
٢٧/٨/١٣٨٧
مجری اپراتور سوم خبر معاون وزیر را تکذیب کرد
درحالی که دو روز گذشته خبرگزاری ایلنا در گفت وگو با کمال محامد پور خبر از افزایش سهم خارجی ها در اپراتور سوم داده بود اما دیروز خبرگزاری فارس با انتشار گفت وگویی با مجری برگزاری این مزایده خبر تکذیب آن را منتشر کرد.

مهدیون در این گفت وگو با بیان اینکه عرضه سیم کارت اپراتور سوم در حالت ب ...
٢٧/٨/١٣٨٧
قیمت اسپیکر در تاریخ 25/08/87
بازار اسپیکر


 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30 


: ايميل يا نام كاربري
: كلـمه عبور

ايران تجارت
صفحه اصلي
ثبت نام
درج آگهي
ويرايش آگهي ها
جستجو
استانها
قیمت روز سکه و ارز
قیمت گوشی موبایل
قیمت قطعات کامپیوتر
مناقصه و مزايده هاي روز
تعرفه تبليغاتي
تماس با ما
راهنماي درآمد زايي



گفتگوی‌آنلاین با پشتیبانی‌سایت

پربیننده ترین خبر های هفته
11روش برای افزایش دوام باتری تلفن همراه
قیمت سیم کارت در تاریخ 13/09/87
آیا با یک رکود بزرگ دیگر مواجهیم ؟
قیمت برخی خودروهای کره ای در تاریخ 13/09/87
یوسف آباد تا 40درصد ارزان شد ؟
قیمت کارت گرافیک و مادربورد در تاریخ 08/09/87
ترمز ارزانی در بازار خودرو
رونمایی S231 ، زودتر از موعد
می خواهید سانتافه بخرید؟
سیدمحمد خاتمی : به هیچ وجه از عرصه کنار نمی کشیم
65 میلیون نفر چشم به راه ماندند
حضور احمدی نژاد در مجلس به تعویق افتاد : تمدید انتظار برای یارانه نقدی
تلفن همراه چند کاره
تحلیل اکونومیست از وضعیت قیمت نفت : سقوط نفت
تخفیف مایکروسافت به کاربران
نظر مجلس در خصوص نقدی کردن یارانه ها : لاریجانی:نگرانیم
با حرف زدن گوشی را شارژ کنید
بازار جهانی طلا در انتظار تعیین نرخ های بهره
به روزرسانی فایرفاکس تا 3 سه هفته دیگر
عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تا کنون
جستجو | درج آگهي رايگان | عضويت | نسخه قدیم | اخبار | صفحه اصلی | مناقصه ها و مزایده های روز
تماس با ما | استانها | نرخ روز سکه و ارز | تعرفه تبليغاتي

مسئوليت آگهي هاي درج شده در ايران تجارت با آگهي دهندگان مي باشد.