تجارت الكترونيك در ايران، تبليغات رايگان، درج آگهي رايگانhttp://www.iran-tejarat.com
آپارتمان و املاك • اتومبيل • استخدام • موبايل • آموزش • كامپيوتر • كار و اشتراك • خدمات • زيبايي و پوشاك • لوازم • صنعت 
جستجو در نیازمندیها :  
     مشروح خبر  
جستجو در خبرها :  
آگهي هاي مرتبط
١٢/٩/١٣٨٧
فروش آپارتمان 70 متري در بندر انزلي
آپارتمان 70 متري ، 2 خوابه يكسال ساخت. داراي پاركينگ - انباري - آب - برق و گاز مستقل ، تلفن ، كف س...
بندر انزلي , yeganeh yeganeh
تلفن : 02166734428 - 0919202113549.000.000
به روز شده در : 1 ساعت و 34 دقیقه پیش
١٢/٩/١٣٨٧فروش آپارتمان فوري - كوي نصر ( گيشا )
يك دستگاه آپارتمان 2 خوابه - تلفن - انبار - حياط مستقل - حياط خلوت -`پاسيو - زير همكف بسيار نورگير...
تهران , محمد علايي
تلفن : 88268195 علايي
به روز شده در : 2 ساعت و 9 دقیقه پیش
١٢/٩/١٣٨٧
فروش آپارتمان 95 متري واقع در گلشهر كرج 2 خوابه انباري و پاركينگ
يك دستگاه آپارتمان 95 متري 2 خوابه داراي پاركينگ و انباري اختصاصي با سند 6 دانگ رنگ آميزي شده . تل...
كرج , محمد موسوي
تلفن : 02614504530هر متر مربع 900.000
به روز شده در : 2 ساعت و 11 دقیقه پیش
١٢/٩/١٣٨٧
فروش فوري اپارتمانهاي 50 تا 130 متري مارليك كرج
بهترين مشاور شما در خريد املاك در منطقه فاز 3 مارليك كرج( خوش اب و هوا و قيمت مناسب) و فرديس بهتري...
كرج , مسكن ايران
تلفن : 02616475115 - 09121772860
به روز شده در : 2 ساعت و 15 دقیقه پیش
١٢/٩/١٣٨٧فروشنده واقعي زير قيمت منطنقه
55 متر آپارتمان دربهترين منطقه فاز 3مارليك،واقع در طبقه همكف درب ورودي جدا واز پشت ساختمان ، بدون ...
كرج-مارليك،فاز3 , روح ا... كهاني
تلفن : 09125450542 - 0919412160029،500،000 تومان
به روز شده در : 2 ساعت و 43 دقیقه پیش
١٢/٩/١٣٨٧فروش اپارتمان 78 متري فرديس كرج
78 متر اپارتمان با كليه امكانات .پاركينگ.انباري. ترا س. مجتمع 16 واحدي 1600 متر زمين نما سنگ 2 خوا...
كرج , محمد حميدي
تلفن : 09122375339
به روز شده در : 4 ساعت و 2 دقیقه پیش
١٢/٩/١٣٨٧32 نقد فلكه 5 فرديس
78 متر اپارتمان با كليه امكانات . پاركينگ . انباري . ترا س . مجتمع 16 واحدي 1600 متر زمين نما سنگ ...
تهران , محمد حميدي
تلفن : 09122375339
به روز شده در : 4 ساعت و 2 دقیقه پیش
١٢/٩/١٣٨٧
آغاز فروش 10 واحد از يك مجموعه زيباي مسكوني در فيروزكوه
پنجره هاي دو جداره بمنظور جلوگيري از ورود وخروج گرما و سرما وهمينطور كاهش صدا. سيستم حرارتي با شوف...
فيروزكوه , حميد خاني
تلفن : 09125020327 - 09127610950متری 1.200.000
به روز شده در : 11 ساعت و 22 دقیقه پیش
١١/٩/١٣٨٧فروش فوري آپارتمان در رشت
آپارتمان فروشي در رشت سه طبقه سه واحد سه خوابه-صفر با امكانات كامل(شوفاژ مستقل گاز مستقل سرويس اي...
رشت , بابك رحمانيان
تلفن : 09113319221متری850.000راه دارد
به روز شده در : 15 ساعت و 24 دقیقه پیش
١١/٩/١٣٨٧فروش فوري آپارتمان در اهواز
فقط با 20 ميليون تومان نقد صاحب خانه در اهواز ميشويد بهترين شرايط وام: 18 ميليون ماهيانه 136 هزار ...
اهواز , مرعشي مرعشي
تلفن : 0916309764945.000.000 تومان
به روز شده در : 17 ساعت و 5 دقیقه پیش
١١/٩/١٣٨٧فروش يك واحد آپارتمان با حيات اختصاصي
يك واحد آپارتمان با مشخصات زير به فروش مي رسد : 1 - حدود 96 متر مربع . 2 - داراي حيات اختصاصي 24 م...
تهران , محمد نورزاده
تلفن : 09192218234 - 09127363673
به روز شده در : 21 ساعت و 18 دقیقه پیش
١١/٩/١٣٨٧فروش فوري 85 متر آپارتمان در مارليك كرج قيمت:34500000 تومان
متراژ 85 متر 2 خوابه امكانات:آب.برق.گاز.آسانسر.آنتن مركزي.آيفن تصويري.موقعيت عالي سند وكالتي قيمت:...
كرج , nima hassani
تلفن : 09121729467 - 0261-646269034500000تومان
به روز شده در : 21 ساعت و 31 دقیقه پیش
١١/٩/١٣٨٧فروش اپارتمان در مارليك كرج
تعدادي از واحد هاي 50 و 60 و 79 و 80 متري در مارليك كرج به قيمت مناسب به فروش ميرسد. اپارتمان 3 طب...
كرج , امين متين فر
تلفن : 09367399597
به روز شده در : 21 ساعت و 37 دقیقه پیش
١١/٩/١٣٨٧اجاره 90 متري نارمك حوالي دانشگاه علم و صنعت
طبقه 2 كف سراميك + شومينه + آشپزخانه اوپن + گچبري بدون مالك 17 ميليون و نيم رهن كامل قابل تبديل ب...
تهران , shahram Rasti
تلفن : 7731583917.5
به روز شده در : 22 ساعت و 31 دقیقه پیش
١١/٩/١٣٨٧
بهترين پيش فروش در فاز 3 مارليك كرج
اپارتمانهاي 48 تا 170 متري با پيشرفتهاي فيزيكي از 50% تا 90% با امكانات كامل از متري800 تا 1300...
تهران , مسكن ايران
تلفن : 02616475115
به روز شده در : 1 روز و 2 ساعت پیش

تاريخ : سه شنبه 1 مرداد 1387

به زودي ابلاغ مي شود / ويرايش جديد آيين نامه اجرايي قانون نظام مهندسي

عمليات بازنگري در آيين نامه اجرايي قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان توسط كارگروه تخصصي اصلاح و تدوين قانون، آيين نامه و شيوه نامه هاي شوراي توسعه نظام مهندسي و كنترل ساختمان اجرايي و نهايي شد كه پس از تاييد و تصويب در هيات دولت به سراسر كشور ابلاغ مي شود.

از زمان ابلاغ قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان (مصوب سال 1374 مجلس شوراي اسلامي) و آيين نامه اجرايي آن بيش از 12 سال مي گذرد اما در اين بين كوچك ترين بازنگري در آن صورت نگرفته است، از اين رو با تلاش كارگروه تخصصي اصلاح و تدوين قانون، آيين نامه و شيوه نامه هاي شوراي توسعه نظام مهندسي و كنترل ساختمان، اصلاحات اساسي در آيين نامه اجرايي قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان اعمال شده است.
مهندس رضا اماني، معاون دفتر سازمان هاي مهندسي و امور بين الملل وزارت مسكن و شهرسازي در گفت وگو با خبرنگار دنياي اقتصاد پيرامون اين موضوع افزود: با توجه به الزام بازنگري و اصلاح اين آيين نامه و نيز به استناد ماده 40 آيين نامه اجرايي قانون نظام مهندسي، شورايي با عنوان شوراي توسعه نظام مهندسي كشور به رياست وزير مسكن و شهرسازي و با حضور حدود 30نفر از خبرگان كشور، با هدف اصلاح قوانين، تدوين آيين نامه هاي قانوني، اصلاح روش ها و ساختارهاي اداري و اجرايي و نيز تدوين برنامه هاي آموزشي در جهت ارتقاي كيفي خدمات مهندسي در كشور تشكيل شد.
وي تصريح كرد: از حدود يك سال و نيم پيش موضوع اصلاح آيين نامه اجرايي قانون نظام مهندسي در برنامه كاري اين شورا قرار گرفت كه با فعاليت كارگروه هاي مختلف، اصلاحيه اين آيين نامه نهايي شد و اميدواريم طي يك ماه آينده در هيات وزيران، مطرح و جهت ابلاغ مصوب شود.
وي با بيان اينكه تدوين برخي اهداف، راهبردها و سياست هاي اجرايي در اصلاح آيين نامه ها ضروري است، گفت: اين آيين نامه با محوريت ارتقاي خدمات مهندسي و نظارت بر حسن اجراي آن اصلاح شده و براي بازنگري در آيين نامه مذكور، از راهبردهاي اساسي استفاده شده است.
وي در توضيح اين راهبردها گفت: يكي از اين راهبردها ايجاد انگيزه براي رقابت بيشتر ميان توليدكنندگان خدمات مهندسي است. همچنين در آيين نامه قبلي اصالت بر روي اشخاص حقيقي بود اما با گذشت 12سال از اجراي اين آيين نامه، تغيير اصالت از اشخاص حقيقي به حقوقي در آيين نامه جديد ضروري بود و اعمال شد.
وي ادامه داد: همچنين در اين آيين نامه تغييراتي براي ساماندهي خدمات مهندسي ايجاد شد.
به گفته وي، كاهش تصدي گري دولت تا حد امكان، تقويت نظام كنترل، تغيير ساختارهاي اداري سازمان هاي نظام مهندسي و نيز كانون كاردان هاي فني ساختمان از ديگر راهبردهاي اجرايي است كه در اصلاح اين آيين نامه مورد توجه قرار گرفته است.
وي درباره سياست هاي اجرايي در نظر گرفته شده در آيين نامه جديد نيز گفت: تعداد پايه هاي مهندسي در آيين نامه قبلي 4 پايه بود كه با حذف پايه ارشد، در آيين نامه جديد فقط 3پايه شامل يك، دو و سه خواهيم داشت.
وي افزود: همچنين در نسخه جديد ظرفيت ها متناسب با قابليت ها افزايش داده شده و به طور كلي بحث سهميه ها از آيين نامه جديد برداشته شده است.وي تصريح كرد: علاوه بر اين، بحث ظرفيت ها در بخش طراحي نيز حذف شد به طوري كه هر مهندسي مي تواند به هر اندازه كه توان دارد، طراحي كند.
وي اضافه كرد: در بحث نظارت و اجرا نيز اگر مهندسي مي خواهد مازاد بر ظرفيت در نظر گرفته شده براي او، كار كند، مشروط بر اينكه كل كارهاي در دست انجام را از طريق شركت هاي بيمه گر تضمين كند، مي تواند انجام دهد. بنابراين ناظران و مجريان نيز مشمول بحث محدوديت و ظرفيت نخواهند بود.
وي اظهار كرد: همچنين در آيين نامه جديد براي فعاليت اشخاص حقوقي نظير شركت هاي مهندسين مشاور و پيمانكاراني كه توسط معاونت برنامه ريزي و نظارت راهبردي رياست جمهوري تعيين صلاحيت شده اند، جايگاه و ظرفيت خاصي در نظر گرفته شده تا اين شركت ها نيز بتوانند با استفاده از ظرفيت هاي خود در بخش امور غيرعمراني و ساخت وسازهاي شهري فعاليت كنند.
وي يادآور شد: در آيين نامه هاي قبلي عنواني براي انبوه سازان قيد نشده بود اما در آيين نامه جديد بندي براي انبوه سازان با عنوان سازندگان انبوه مسكن و ساختمان اضافه شده و تكاليف آنها به صورت شفاف مشخص شده است.
وي در ادامه بر تقويت نظام كنترل در بخش مهندسي ساختمان تاكيد كرد و گفت: در همين راستا، شوراي توسعه دستورالعملي با عنوان دستورالعمل شركت هاي كنترل و بازرسي تهيه و ابلاغ كرده كه در آن نقش اين شركت ها در كنترل فرآيند اجراي ساختمان ها مشخص شده است.
وي خاطرنشان كرد: عنوان اين شركت ها در آيين نامه قبلي وجود نداشت اما در اصلاح آيين نامه اسم اين شركت اضافه شد تا شركت هاي مذكور ضمن اينكه فرآيند اجراي ساختمان ها را كنترل مي كنند خروجي اطلاعات تهيه شده از فرآيند اجراي ساختمان ها را در اختيار شركت هاي بيمه قرار دهند تا شركت هاي بيمه بر اساس تاييد شركت هاي كنترل و بازرسي، ساختمان ها را بيمه كنند.
وي همچنين اظهار كرد: بر اساس اصلاح آيين نامه جديد، سيستمي به وجود آمده كه به جاي اينكه مطابق روش هاي قبلي كه ناظر بايد به عنوان شخصيت حقيقي امر نظارت را برعهده داشته باشد؛ ضمن حفظ نقش ناظر، ناظري با شخصيت حقوقي كه همان شركت هاي كنترل و بازرسي است، كنترل اجراي فرآيند ساختمان را بر عهده مي گيرد و از اين طريق با وجود شركت هاي كنترل و بازرسي، پس از اجباري شدن لايحه بيمه كيفيت در ساختمان ها، فقط ساختمان ها يي بيمه مي شوند كه شركت هاي كنترل و بازرسي تضمين لازم را به شركت هاي بيمه داده باشند.
وي افزود: همچنين مطابق با ماده 35 قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان، مسووليت نظارت و كنترل عاليه بر ساختمان ها بر عهده وزارت مسكن است كه براي كاهش تصدي گري هاي دولت در اين بخش با ابلاغ آيين نامه جديد اين نظارت عاليه از طريق شركت هاي كنترل و بازرسي انجام مي گيرد.
وي اضافه كرد: در آيين نامه قبلي مواردي مسكوت مانده بود و به صورت موردي معمولا از طريق وزير مسكن ابلاغ مي شد كه در اصلاح آيين نامه هر آنچه مصوب و ابلاغ شده بود، در اين آيين نامه گنجانيده شد و اميدواريم در آيين نامه جديد موارد مبهم و مسكوت مانده نداشته باشيم.وي يادآور شد: به طور كلي براي اصلاح قانون، به مصوبه مجلس و براي اصلاح آيين نامه به مصوبه هيات وزيران نياز است. علاوه بر اين موارد، شيوه نامه هاي اجرايي نيز وجود دارد كه پس از اصلاح اين آيين نامه مورد توجه قرار خواهد گرفت.وي همچنين از تشكيل شركت هاي خدمات مهندسي آزمايشگاهي در كشور خبر داد و گفت: تاكنون براي انجام امور آزمايشگاهي در ساختمان ها، شركت هاي ويژه اي وجود نداشت تا مسووليت انجام آزمايش هاي مربوط به مقاومت مصالح را در محل اجراي ساختمان ها انجام دهد و اغلب اين امور توسط شركت هاي مهندسين مشاوري كه از سوي سازمان مديريت سابق رتبه بندي شده بودند، انجام شده است.وي اضافه كرد: البته به استناد ماده 4 آيين نامه اجرايي قانون نظام مهندسي، دستورالعمل ويژه اي براي اين شركت ها در اوايل سال جاري تهيه و ابلاغ شد و هم اكنون نيز اين شركت ها در حال شكل گيري هستند و براي اجراي ساختمان ها، مجريان ساختماني مي توانند از اين شركت ها استفاده كنند.
وي در پايان ابراز اميدواري كرد: با اجرايي شدن آيين نامه جديد، رشد قابل توجهي در ارتقاي كيفيت خدمات مهندسي و كنترل و نظارت بر اجراي ساختمان ها در كشور صورت گيرد.




منبع : دنیای اقتصاد



١٢/٩/١٣٨٧
تلفن همراه بدون نياز به باتري ساخته مي شود
Atlas Kinetic طرح عجيبي از تلفن همراه است كه در آينده اي نه چندان دور توليد آن آغاز خواهد شد و مهمترين ويژگي آن عدم نياز به باتري است!

اين تلفن همراه فوق مدرن تنها به واسطه تكان داده شدن شارژ شده و از اين رو كاربر هيچ نگراني درخصوص شارژ كردن باتري آن نخواهد داشت.

اين تلفن همر ...
١٢/٩/١٣٨٧
پاك ترين اسباب بازي جهان توليد شد
شركت توليد اسباب بازي اسپريگ با استفاده از مواد قابل بازيافت و همچنين استفاده از سيستم مولد انرژي كه نياز به استفاده از باطري ها را متوقف خواهد كرد موفق به توليد پاك ترين اسباب بازي ها در جهان شد.

يكي از شركتهاي توليد كننده اسباب بازي در جهان طي حركتي نو آورانه اقدام به توليد اسباب بازي ...
١٢/٩/١٣٨٧
دزدان دريايي سومالي در پناه بي قانوني؛ طمع شيرين باج هاي ميليون دلاري
سومالي كشوري كه از سال 1991 ميلادي در يك جنگ داخلي به سر برده و هيچ قانون خاصي بر شهروندان آن حكمرفا نبوده، به پناهگاه امني براي دزدان دريايي كه در اصل ماهيگيران فقير سرزمين شرقي قاره آفريقا هستند، درآمده است.

به گزارش خبرگزاري مهر، مقامهاي نيروي دريايي بين المللي اعلام كرده اند تاكنون ...
١٢/٩/١٣٨٧
عناوين مهمترين خبرهاي جهان از شب گذشته تا كنون
عناوين مهمترين خبرهاي جهان از شب گذشته تا كنون به نقل از خبرگزاريهاي خارجي به شرح زير است.

-نوري المالكي نخست وزير عراق اعلام كرد : روند بازسازي در عراق بعد از آنكه ملت توانست بر تروريستها و قانون شكنان پيروز شود، آغاز شد.

-حمد بن عيسي آل خليفه پادشاه بحرين روزگذشته سفر رسمي ...
١٢/٩/١٣٨٧
خاتمي، تنها رقيب احمدي ‏نژاد
رييس كميسيون اجتماعي مجالس پنجم و ششم گفت: فعلا موقعيت احمدي ‏نژاد در بين توده ‏هاي مردم، مستحكم است و با رفتارهاي حساب شده ‏اي كه در بين آحاد مردم صورت داده است، موقعيت خوبي دارد و مي ‏تواند موفقيت به دست آورد اما اين كه چه كسي در مقابل احمدي ‏نژاد حضور خواهد يافت، مساله مهمي است.

ابوا ...
١٢/٩/١٣٨٧
ماهاتير محمد چه كرد ؟
ماهاتير محمد، در حالي در مرز 84 سالگي قرار دارد كه ميراثش براي كشور و مردم مالزي بسيار بيشتر از آن است كه بتواند به سن و سال او درآيد.

وي كه از سال 1981 تا 2003 نخست وزير كشور مالزي بود، با انديشه اي منسجم و مبتني بر آزادي هاي اقتصادي، توانست به جاودانه ترين نخست وزير مالزي نيز تبديل شو ...
١٢/٩/١٣٨٧
چرا ماهاتير محمد به اتاق ايران نيامد؟
تصوير ماهاتير محمد بر برج 310 متري تلكوم در كوآلالامپور
روز گذشته قرار بود، ماهاتير محمد در اتاق ايران سخنراني كند، اما برنامه ريزي ها كه عمدتا جنبه و موضوعيت «دولتي» داشت راه ورود او به نهاد بخش خصوصي ايران را مسدود كرد.

اينكه چرا حضور ماهاتير محمد به رغم اطلاع رساني روابط عمومي ا ...
١٢/٩/١٣٨٧
همزمان با تداوم سقوط نفت در بازار جهاني تدوين مي شود / بودجه 88 با نفت 45دلاري
به دنبال ناتواني اوپك براي اتخاذ تصميم عملي براي جلوگيري از سقوط قيمت نفت، انتظار هفته گذشته در بازار نفت به پايان رسيد و قيمت آن دوباره در سراشيبي سقوط قرار گرفت.در حالي كه آخرين قيمت بازار جهاني براي نفت وست تگزاس در پايان هفته گذشته معادل 54دلار بود، ديروز بازگشايي بازارها باعث شد تا چهار دلار ...
١٢/٩/١٣٨٧
احمدي نژاد در تلويزيون
احمدي نژاد امشب پس از اخبار سراسري 21 به طور مستقيم با مردم به گفت وگو خواهد نشست. به گزارش دولت نهم امشب پس از اخبار سراسري ساعت 21 شبكه اول، به طور مستقيم و در خصوص مسائل مختلف و روز كشور از جمله طرح تحول اقتصادي و لايحه هدفمند كردن يارانه ها با مردم به گفت وگو خواهد نشست. اين در حالي است كه قر ...
١٢/٩/١٣٨٧
لاريجاني: رفراندوم نياز نيست
رييس مجلس در گفت و گوي مطبوعاتي خود با اصحاب رسانه در پاسخ به سوال دنياي اقتصاد، بار ديگر علت ايجاد تورم در كشور را رفتار اجرايي دولت دانست و در عين حال تاكيد كرد كه مجلس تلاش دارد تا تورم در كشور ايجاد نشود و در همين راستا هم با تصويب لوايح تورم زا مخالفت خواهد كرد.

كنفرانس مطبوعاتي رو ...
١٢/٩/١٣٨٧
تيرآهن رشد، ميلگرد كاهش قيمت داشت
طي روز گذشته به رغم افت نرخ ميلگرد در بازار غيررسمي سبد تيرآهن ريز با افزايش قيمت مواجه شد.

در مبادلات روز دوشنبه 11 آذرماه جاري ميلگرد در بازار تهران رو به كاهش بود. به طوري كه ميلگرد اهواز، البرز، نورد فولاد كرمانشاه، نبشي آريان فولاد و فولاد آذربايجان افت قيمت را تجربه كردند.
در ...
١٢/٩/١٣٨٧
ارزان قيمت هاي بازار موبايل
حدود 15 سال است كه از ورود تلفن همراه به كشورمان مي گذرد و طي اين مدت در سايه ورود اين كالا به كشور نه تنها نيازهاي ارتباطي مردم تا حد قابل توجهي رفع شده است، بلكه مشاغل و بازارهاي مختلفي در اين زمينه ظهور و رشد كردند.


همچنين با روي كار آمدن اپراتورهاي ديگر مانند ايرانسل، تاليا و ...
١٢/٩/١٣٨٧
قيمت سيم كارت در تاريخ 10/09/87
جمهوري
١٢/٩/١٣٨٧
سامسونگ 10ميليون گوشي 5 مگاپيكسلي فروخت
شركت سامسونگ بر پايه آخرين مطالعات خود در بازارهاي جهاني اعلام كرد كه تاكنون بيش از 10 ميليون گوشي كه به دوربين ديجيتالي 5 مگاپيكسلي مجهز بوده اند را فروخته است.

سامسونگ در اين بررسي گسترده نشان داد كه علت خريد گوشي هاي مجهز به دوربين ديجيتالي 5 مگاپيكسلي چه بوده است و هدف كاربران از خ ...
١٢/٩/١٣٨٧
احتمال توليد گوشي در مايكروسافت قوت گرفت
بر اساس شايعات جديدي كه در سايت هاي خبري منتشر شده است، شركت مايكروسافت در حال تكميل تلفن همراه ويژه اي است كه بر اساس پلت فرم NVIDIA كار مي كند.


همانطور كه كارشناسان از قبل نيز احتمال داده بودند، روي اين گوشي سيستم عامل Windows Mobile نصب خواهد شد و مايكروسافت در آن از تراشه Tegr ...
١٢/٩/١٣٨٧
مانيتورهاي گران قيمت BENQ
مدل G2110W به عنوان صفحه نمايش 22 اينچ صفحه عريض گران قيمت BENQ در بازار داخلي معرفي شد.


طبق اعلام ايران نارا، نمايندگي فروش مانيتورهاي اين برند در بازار داخلي، اين مانيتور 1/5كيلوگرمي داراي ويژگي هايي چون، وضوح تصوير 1050×1680 نقطه در اينچ و شدت روشنايي 300cd/m2 است. نسبت كنتراست ...
١٢/٩/١٣٨٧
مانيتورهاي نورسيده ال جي
مدل هاي W2252TQ و W2052S به عنوان مانيتورهاي تازه وارد LG به بازار داخلي معرفي شدند.


طبق اعلام ماديران، نمايندگي فروش مانيتورهاي LG در بازار داخلي، W2252TQ يك مانيتور 22اينچ است كه وضوح تصوير آن 1050×1680 نقطه در اينچ و نسبت كنتراست آن 10000:1 است.
تجهيز به صفحه نمايش گسترده ...
١٢/٩/١٣٨٧
قيمت مانيتور در تاريخ 11/09/87
بازار مانيتور
١٢/٩/١٣٨٧
افت قيمت مانيتور در بازار
قيمت انواع مانيتور طي دو هفته اخير در بازار در حدود 2 تا 5درصد كاهش يافته است.
طبق اعلام نمايندگي هاي فروش مانيتور و فروشندگان، به دلايل مختلفي از جمله ايجاد بازار رقابتي براي فروش اين كالا و كاهش قيمت مانيتور برندهاي مطرح اين كالا از جمله ال جي و سامسونگ ساير واردكنندگان اين كالا نيز قيمت كا ...
١٢/٩/١٣٨٧
Westing house عرضه كرده است : تلويزيون LCD ارزان قيمت مجهز به قفل كودك
شركت Westinghouse كه يكي از توليدكنندگان بزرگ فعال در بازار لوازم مصرفي ديجيتال است، به تازگي جديدترين محصول خود را به بازار معرفي و عرضه كرده است.
محصول جديد Westinghouse در واقع يك تلويزيون LCD با اندازه 26 اينچ است.
اين تلويزيون كه با مدل SK-26H730S به بازار معرفي شده، مبتني بر تكنولو ...


 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30 


: ايميل يا نام كاربري
: كلـمه عبور

ايران تجارت
صفحه اصلي
ثبت نام
درج آگهي
ويرايش آگهي ها
جستجو
استانها
قیمت روز سکه و ارز
قیمت گوشی موبایل
قیمت قطعات کامپیوتر
مناقصه و مزايده هاي روز
تعرفه تبليغاتي
تماس با ما
راهنماي درآمد زايي



گفتگوی‌آنلاین با پشتیبانی‌سایت

پربیننده ترین خبر های هفته
قيمت برخي خودروهاي داخلي در تاريخ 09/09/87
قيمت كارت گرافيك و مادربورد در تاريخ 05/09/87
قيمت سيم كارت در تاريخ 09/09/87
چرا پژو پارس ارزان شد ؟
مزدا 3 هاچ بك به بازار عرضه مي شود
طرح انضباط اجتماعي از امروز در ايران
يك سينماي كوچك در جيب شما
رنو پارس در افزايش قيمت تندر تصميم گير نيست
مدير محترم ايرانسل بخواند
عرضه گوشي موسيقايي سامسونگ با گارانتي رسمي
بانك مركزي براي بازگشايي قفل تسهيلات شرط گذاشت
پيامك هاي خالي 22 تومان هزينه دارند
در دوران رياست جمهوري اوباما چه كساني منتفع و چه كساني متضرر مي شوند؟ / بازار اوباما سودها و ضررها
وزير صنايع و معادن : خودرو سازان در مذاكره با خارجي ها مختارند
بورس خانه باغ در شمال تهران
مردم سپرده هاي خودرا به بانك هاي خصوصي مي برند
خروج سپرده ها از بانك هاي دولتي / بازار دولتي پول يك طرفه شد؟
تحويل تاكسي هاي جديددر 48 ساعت
در يك پژوهش دانشگاهي اعلام شد : كاهش 25 درصدي قيمت مسكن
مجلس با محرابيان همراه شد
جستجو | درج آگهي رايگان | عضويت | نسخه قدیم | اخبار | صفحه اصلی | مناقصه ها و مزایده های روز
تماس با ما | استانها | نرخ روز سکه و ارز | تعرفه تبليغاتي

مسئوليت آگهي هاي درج شده در ايران تجارت با آگهي دهندگان مي باشد.