تجارت الكترونيك در ايران، تبليغات رايگان، درج آگهي رايگانhttp://www.iran-tejarat.com
آپارتمان و املاك • اتومبيل • استخدام • موبايل • آموزش • كامپيوتر • كار و اشتراك • خدمات • زيبايي و پوشاك • لوازم • صنعت 
جستجو در نیازمندیها :  
     مشروح خبر  
جستجو در خبرها :  
آگهي هاي مرتبط
١٥/٩/١٣٨٧
فروش آپارتمان 70 متری در بندر انزلی
آپارتمان 70 متری ، 2 خوابه یکسال ساخت. دارای پارکینگ - انباری - آب - برق و گاز مستقل ، تلفن ، کف س...
بندر انزلی , yeganeh yeganeh
تلفن : 02166734428 - 0919202113549.000.000
به روز شده در : 2 ساعت و 43 دقیقه پیش
١٥/٩/١٣٨٧فروش ملک
ملکی بمتراژ 110 متر 342 متر زیربنا دو دربند مغازه تجاری دائم دو و نیم طبقه مسکونی هر واحددارای سند...
مشهد , غلامحسین بنایان حقیقی
تلفن : 09155049756متری یکمیلیون وصد هزار تومان
به روز شده در : 11 ساعت و 51 دقیقه پیش
١٥/٩/١٣٨٧
فروش آپارتمان
فروش آپارتمان نوساز واقع در منطقه 7 4 واحد آپارتمان نوساز در یک ساختمان تک واحده به فروش میرسد. م...
تهران , Behnam Shirzadi
تلفن : 09126803958 - 09352172439 - 77609730
به روز شده در : 12 ساعت و 12 دقیقه پیش
١٥/٩/١٣٨٧
فروش آپارتمان در بابلسر
فروش آپارتمان در 5 طبقه و 10 واحد با متراژ 80 متر در بابلسر - با امکانات : آسانسور ، شومینه ، نمای...
بابلسر، خیابان امیر مازندرانی , محسن ادهمی
تلفن : 09111195236
به روز شده در : 12 ساعت و 26 دقیقه پیش
١٤/٩/١٣٨٧فرصت عالی خرید آپارتمان در گلسار رشت
یک واحد آپارتمان نوساز ( صفر ) با کلیه امکانات دو خوابه 96 متر به فروش میرسد ( آسانسور - آنتن مرک...
رشت , سالار تحویلی
تلفن : 09111353784متری 1.300.000 تومان
به روز شده در : 13 ساعت و 23 دقیقه پیش
١٤/٩/١٣٨٧فروش فوری 85 متر آپارتمان در مارلیک کرج قیمت:34500000 تومان
متراژ 85 متر 2 خوابه امکانات:آب.برق.گاز.آسانسر.آنتن مرکزی.آیفن تصویری.موقعیت عالی سند وکالتی قیمت:...
کرج , nima hassani
تلفن : 09121729467 - 0261-646269034500000تومان
به روز شده در : 20 ساعت و 18 دقیقه پیش
١٤/٩/١٣٨٧واحدهای 88 متری خیابان بهار کرج امکان دریافت وام 32میلیونی
4 بلوک 15واحدی در5طبقه دارای آسانسور-پارکینگ-انباری-سیستم اتفاع هریق-آیفون تصویری-آنتن مرکزی-درب ب...
کرج , nima hassani
تلفن : 09122805754 مسجدسرایی
به روز شده در : 20 ساعت و 18 دقیقه پیش
١٤/٩/١٣٨٧فروش فوری یک واحد آپارتمان مسکونی 60 متری
یک واحداپارتمان مسکونی 60متری واقع دربندرزیبای انزلی با تمام امکانات ازجمله اسانسورو آیفون تصویری ...
بندرانزلی , majid b42.000.000 تومان
به روز شده در : 20 ساعت و 39 دقیقه پیش
١٤/٩/١٣٨٧فروش فوری اپارتمان بسیار لوکس در بهترین منطقه تهران
1 واحد اپارتمان بسیار لوکس دارای استخر - 2 طبقه پارکینگ درب ریموت دار- 3 خوابه - انباری - 2 سرویس...
تهران , محمد رضا مرادی
تلفن : 09141414861
به روز شده در : 21 ساعت و 36 دقیقه پیش
١٤/٩/١٣٨٧فروش فوری آپارتمان در رشت
آپارتمان فروشی در رشت سه طبقه سه واحد سه خوابه-صفر با امکانات کامل(شوفاژ مستقل گاز مستقل سرویس ای...
رشت , بابک رحمانیان
تلفن : 09113319221متری850.000راه دارد
به روز شده در : 21 ساعت و 45 دقیقه پیش
١٤/٩/١٣٨٧
فروش آپارتمان اکازیون در تبریز فقط 42 میلیون
هوالرزاق فروش آپارتمان اکازیون درتبریزفقط 42میلیون آپارتمانی به مساحت 60مترمربع نوساز در طبقه دوم ...
تبریز , Karshenasan Karshenasan1386
تلفن : 09141164910 - 0914318345742.000.000
به روز شده در : 1 روز و 1 ساعت پیش
١٤/٩/١٣٨٧فروش آپارتمان فوری - کوی نصر ( گیشا )
یک دستگاه آپارتمان 2 خوابه - تلفن - انبار - حیاط مستقل - حیاط خلوت -`پاسیو - زیر همکف بسیار نورگیر...
تهران , محمد علایی
تلفن : 88268195 علايي
به روز شده در : 1 روز و 1 ساعت پیش
١٤/٩/١٣٨٧فاطمی اجاره آپارتمان
آپارتمان 65 متری طبقه همکف قدیمی جهت مجرد , دانشجو , زوج و غیره بدون مالک فقط 18 میلیون تومان رهن ...
تهران , پروانه کمجانی
تلفن : 88003834 - 88013930
به روز شده در : 1 روز و 3 ساعت پیش
١٤/٩/١٣٨٧فروش واحد 180 متری در برج بین المللی تهران
برج بین المللی تهران یک واحد 180 متری طبقهُ هجدهم با لوازم و امکانات کامل فروشی زیر قیمت استثنایی...
تهران , mehrdad nezamodini
تلفن : 09357992286
به روز شده در : 1 روز و 7 ساعت پیش
١٣/٩/١٣٨٧فروش فوری اپارتمان 51 متری در اندیشه تبریز
اپارتمان اماده تحویل با وام بانکی 5/6در شهرک اندیشه تبریز با پارکینگ شخصی ساز سند اماده طبقه سوم ق...
تبریز , ناصر سیمایی
تلفن : 0935441023835.000.000 تومان
به روز شده در : 1 روز و 18 ساعت پیش

تاريخ : چهارشنبه 2 مرداد 1387

معاملات مسکن تحت کنترل هوشمند

زمزمه ساخت مسکن مهر با فناوری پیش ساخته
سامانه جدید کنترل کلیه قراردادهای خرید و فروش مسکن طراحی شده و از آذرماه رسما در بنگاه های املاک سراسر کشور به اجرا گذاشته می شود. با راه اندازی این سامانه، صدور سند ملکی در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور منوط به ثبت قراردادهای خرید و فروش در سامانه جدید خواهد شد.

با طراحی سامانه «کد رهگیری و امضای دیجیتالی» آغاز می شود
کنترل هوشمند معاملات مسکن از زمستان
ثبت سند بدون داشتن کد رهگیری و امضای دیجیتالی ممنوع است
با ثبت امضای دیجیتالی در قراردادها ازهرگونه جعل و تقلب جلوگیری می شود
گروه مسکن- لیلا درخشان- سامانه جدید کنترل کلیه قراردادهای خرید و فروش مسکن طراحی شده و از آذرماه رسما در بنگاه های املاک سراسر کشور به اجرا گذاشته می شود. این سامانه به گونه ای عمل می کند که بنگاه های املاک بدون پروانه، از دور فعالیت خارج خواهند شد و از همه مهم تر، صدور سند ملکی در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور منوط به ثبت قراردادهای خرید و فروش در سامانه جدید خواهد شد.
این سامانه به صورت خودکار و از طریق شبکه سراسری ثبت اسناد و املاک عمل کرده و طرف های معامله، ارزش ملک مورد معامله و مشخصات بنگاه املاکی که معامله در آن انجام می شود را ثبت کامپیوتری می کند و باعث می شود هرگونه خرید و فروش مسکن بلافاصله بعد از عقد قرارداد در سامانه بانک اطلاعاتی، ثبت شود، سامانه جدید کنترل معاملات مسکن شامل کد رهگیری و امضای دیجیتالی خواهد بود که براساس آن کلیه بنگاه های املاک به یک کد رهگیری مجهز می شوند و پای تمام قراردادها امضای دیجیتالی باید ثبت شود.
در نتیجه بنگاه های بدون مجوز مجبور می شوند نسبت به درخواست مجوز رسمی فعالیت، هر چه سریع تر اقدام کنند. در غیر این صورت کد رهگیری به آنها داده نخواهد شد.
به گزارش دنیای اقتصاد باتوجه به هشدار رییس پلیس نظارت بر اماکن عمومی کشور در مورد تاثیر مستقیم مشاوران املاک غیرمجاز بر افزایش قیمت املاک، در همین راستا رییس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران در گفت و گوی اختصاصی با دنیای اقتصاد از راه اندازی سامانه متمرکز ثبت و ساماندهی معاملات مسکن توسط وزارت بازرگانی خبر داد.
به گزارش دنیای اقتصاد رییس پلیس نظارت بر اماکن عمومی کشور چندی پیش گفته بود وجود مشاورین املاک غیرمجاز در مناطق مختلف کشور تاثیر مستقیم بر افزایش قیمت املاک دارد.
سردار محمد علی نجفی، رییس پلیس نظارت بر اماکن عمومی کشور با اشاره به اینکه درحال حاضر تعداد 8هزار واحد صنفی املاک در کشور وجود دارد، گفت: پیش بینی می شود بیش از 2هزار عدد از واحدهای یاد شده غیرمجاز هستند.
وی افزود: درحال حاضر با 1000 واحد غیرمجاز املاک برخورد شده است.
وی گفت: افرادی که در املاک کار می کنند، به حقوق کاری خود کمترین آشنایی را دارند. در همین راستا رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران در گفت وگو با دنیای اقتصاد در واکنش به اظهارات این مقام مسوول گفت: بنده فرمایشات ایشان را نقد نمی کنم. ایشان رییس پلیس نظارت بر اماکن عمومی کشور هستند و احترام ایشان واجب است.
وی خاطر نشان کرد: اما در هر حال مشاوران املاک عامل افزایش قیمت مسکن نیستند، اما اگر این مقام مسوول تشخیص داده اند که مشاوران املاک غیرمجاز در افزایش قیمت مسکن نقش دارند، قطعا این مساله زنگ هشداری خواهد بود که برای پیگیری در دستور کار قرار خواهد گرفت.
مصطفی قلی خسروی خاطر نشان کرد: البته برای برخورد با مشاوران املاک غیرمجاز یک کد رهگیری طراحی شده است که براساس آن کلیه مشاوران املاک دارای امضای دیجیتالی می شوند.
وی با اشاره به این که این طرح در آذر ماه سال جاری به مرحله اجرایی می رسد، اظهار داشت: میزان تخلف مشاوران املاکی که دارای پروانه کسب هستند، در حدود نیم درصد است.
وی افزود: اما پس از بررسی پرونده های تخلفاتی در وزارت دادگستری مشخص شد که تخلفات مشاوران املاک غیرمجاز تقریبا زیاد است.
مصطفی قلی خسروی تاکید کرد: متعاقب این مشکل به این نتیجه رسیدیم که باید یک برنامه ریزی دقیق برای حل این مشکل انجام دهیم که پس از بررسی فراوان، اعطای کد رهگیری به مشاوران املاک را در نظر گرفتیم.وی در تشریح جزییات این طرح گفت: با توجه به پیشرفت تکنولوژی و استفاده از فن آوری در همه عرصه ها مشاوران املاک نیز اقدام به اعطای امضای دیجیتالی به هر واحد صنفی مشاور املاک در سراسر کشور کرده است. وی با اشاره به اینکه امضای دیجیتالی به معنی کلمه در واقع همان امضای کامپیوتری است تاکید کرد: این امضا در واقع حکم اثر انگشت را دارد و غیرقابل انتقال است و با توجه به اقدامات بازدارنده ای که در این زمینه صورت گرفته است، امکان جعل امضای دیجیتالی به هیچ وجه وجود ندارد.
رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران اظهار داشت: با اجرای طرح کد رهگیری از این به بعد کد رهگیری در هر قراردادی باید ذکر شود و از سویی دفتر ثبت اسناد رسمی با آن کدمی تواند اقدام به ثبت معاملات املاک کند و در صورتی که کد رهگیری در اوراق معاملات نباشد، دفاتر اسناد رسمی مجاز به ثبت اسناد نیستند.
قلی خسروی با اشاره به اینکه کد رهگیری فقط به مشاوران املاک دارای پروانه اعطا می شود در پایان در مورد هدف اجرای این کد گفت: هدف اصلی کد رهگیری جلوگیری از وقوع فسادها و اختلافات و سایر معضلات مربوط در امر معاملات ملکی است.
به گزارش خبرنگار ما در همین حال همزمان با اعلام این خبر از سوی این مقام مسوول، رییس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان نیز در گفت وگو با خبرگزاری مهر راه اندازی سامانه متمرکز ثبت و ساماندهی معاملات مسکن توسط وزارت بازرگانی را تایید کرد.
کیومرث جلیلیان در خصوص طرح ویژه ساماندهی بازار مسکن گفت: کاری که تا این مرحله از اجرای طرح دولت برای ساماندهی مسکن به وزارت بازرگانی محول شده بحث ثبت و ساماندهی معاملات مسکن است.
معاون وزیر بازرگانی افزود: این طرح توسط وزارت بازرگانی در حال پیگیری است و براساس آن، کلیه معاملات مسکن در یک سامانه متمرکز ثبت می شود و هر فرد خریدار، کد رهگیری دریافت می کند؛ به این معنا که هر فرد از ابتدای معامله مسکن در بنگاه معاملات ملکی مجاز تا مرحله ثبت در دفاتر اسناد رسمی می تواند با کد رهگیری مراحل کار را پیگیری کند.
وی تصریح کرد: این مرحله از طرح ساماندهی بازار مسکن دولت به عنوان یک کار محوری به وزارت بازرگانی محول شده که به سرعت در حال انجام و پیگیری است.
به گفته رییس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، این سامانه شروع به کار کرده و آرام آرام ثبت اطلاعات در حال انجام است. مراحل ثبت از طریق بنگاه های مشاور املاک در حال انجام است و در سامانه ثبت شده و هماهنگی های لازم با سازمان ثبت اسناد و املاک کشور نیز صورت گرفته است. وی اظهار داشت: مقدمات کار و نرم افزارهای مربوطه آماده شده است.




منبع : دنیای اقتصاد



٦/٩/١٣٨٧
تاکید وزیر دادگستری بر اجرای کامل «ساماندهی بنگاه های املاک» / مخالفت با کد رهگیری خلاف است
سخنگوی دولت بر اجرای کامل طرح ساماندهی بنگاه های معاملات املاک که در قالب آن همه خرید و فروش ها باید در بنگاه ها ثبت شود، تاکید کرد و گفت: مانعی در اجرای این سیستم وجود ندارد و کسانی که با آن مخالفت می کنند خلاف می کنند.

به گزارش دنیای اقتصاد، پنج روز از اجرای طرح ساماندهی بنگاه ها می گ ...
٦/٩/١٣٨٧
با تصویب سازمان مسکن و شهرسازی استان / دو شهرک مسکونی اطراف تهران ساخته می شود
«سلطان آباد ری» و «قشلاق خندان» از شهرهای جدید به پایتخت نزدیکترند
به دنبال اعلام دولت مبنی بر ساماندهی و توسعه شهرک های مسکونی در حومه شهرها، سازمان مسکن و شهرسازی ساخت دو شهرک مسکونی اطراف تهران را تصویب کرد.

«سلطان آباد ری» و «قشلاق خندان» دو شهرک مسکونی هستند که به زودی مراحل ا ...
٦/٩/١٣٨٧
شورای شهر رای داد : سلب حق رای شهرداری در کمیسیون ماده 100
شورای شهر تهران روز گذشته بعد از چندین جلسه بحث و بررسی درباره تخلفات ساختمانی به اتفاق آرا، حق رای شهرداری در کمیسیون ماده 100 را باطل کرد.
به گزارش دنیای اقتصاد، با مصوبه شورای شهر، از این به بعد نماینده فنی شهرداری می تواند بدون حق رای و صرفا جهت ارائه توضیح در جلسات کمیسیون ماده 100 حضور ...
٥/٩/١٣٨٧
ارائه سیستم جدید در موتور جستجوگر گوگل
شرکت گوگل به منظور کاهش تعداد نتایج بی مصرف و نامربوط و همچنین افزایش تاثیر نتایج جستجو برای کاربران با ارائه سیستمی جدید مخاطبان خود را مجاز به سازماندهی نتایج و پاک کردن موارد نامطلوب کرده است.

شرکت گوگل با ارائه سیستمی جدید به کاربران خود اجازه پاک کردن نتایج بی مصرفی که در نتیجه جس ...
٥/٩/١٣٨٧
تولید تجهیزات حسی رایانه ای با الهام از فیلمهای تخیلی
متخصصان شرکت Oblong در حال گسترش تکنولوژی حسی برای کنترل رایانه ها هستند که انسان تا به حال تنها در فیلمهای تخیلی قادر به مشاهده آنها بوده و تکمیل آن می تواند استفاده از تجهیزاتی مانند ماوس را برای همیشه به پایان برساند.

دانشمندان با به واقعیت تبدیل کردن ایده های فیلم های تخیلی در تولید ...
٥/٩/١٣٨٧
آماده سازی اتومبیل مسابقه پرنده برای انجام پرواز آزمایشی
اتومبیل مسابقه شرکت پاراجت که در عین حال توانایی پرواز نیز دارد با پشت سر گذاشتن مراحل آماده سازی و آزمایشی به زودی اولین پرواز خود را از لندن آغاز خواهد کرد.

شرکت پاراجت در حال آماده سازی و آزمایش اتومبیل SkyCar برای آغاز اولین پرواز آزمایشی و عبور از آسمانهای نیمی از جهان است. به گفته ...
٥/٩/١٣٨٧
عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تاکنون
عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تاکنون به نقل از خبرگزاریهای خارجی به شرح زیر است.

-منابع عراقی از ادامه اختلافات بین فراکسیون های پارلمان عراق بر سر موضوع توافقنامه خروج نیروهای آمریکایی خبر دادند.

-60 درصد کودکان غزه از سوء تغذیه رنج می برند.

-کالین پاول و ...
٥/٩/١٣٨٧
تیم اقتصادی اوباما مشخص شد؛ گیتنر، رومر و سامرز
رئیس جمهوری منتخب آمریکا امروز از اسامی تیم سه نفره اقتصادی خود پرده برداشت.

به نقل از خبرگزاری فرانسه، باراک اوباما روز دوشنبه در سخنرانی در شهر شیکاگو به طور رسمی از تیموتی گیتنر به عنوان وزیر خزانه داری آمریکا نام برد.

خبرگزاری فرانسه تعیین تیم اقتصادی را به عنوان اولین پا ...
٥/٩/١٣٨٧
کدام جزئیات؟
هر روز که به پایان سال نزدیک می شویم، برشدت تمایل و اصرار رییس جمهور محمود احمدی نژاد و همکارانش در دولت برای اجرایی کردن طرح هدفمند (نقدی) کردن یارانه سوخت افزوده می شود. تقریباً روزی نیست که یکی از مسوولان دولتی درباره تسریع در اجرای این طرح خبری ندهد.

مشاور اقتصادی رییس جمهور نیز رو ...
٥/٩/١٣٨٧
چرا بیل گیتس از کتاب من متنفر است ؟
اخیرا در یکی از روزنامه ها خواندم که بیل گیتس از افکار من متنفر است. احساسات من حداقل تا آن حدی که با روان درمانی هم معالجه نمی شود، جریحه دار نشد.

آقای گیتس فی المجموع خود را وقف موسسه کمک های خارجی اش کرده است. این موسسه آشکارا نسبت به انتقادات از سوی افرادی مثل من که هیچ مدرکی دال بر ...
٥/٩/١٣٨٧
افزایش نرخ دلار منتفی شد ؟ / دلار900 تومانی در بودجه سال آینده
در حالی که با آغاز بحث های مربوط به بودجه سال آینده در لایه های کارشناسی دولت، یکی از مقامات مسوول تدوین بودجه از احتمال افزایش نرخ تبدیل ارز در بودجه 88 خبر داده بود، دیروز قاسم حسینی، دیگر مقام معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری، تلویحا این خبر را رد کرد و از پیشنهاد رقم حدود 900 تو ...
٥/٩/١٣٨٧
وزیر خارجه انگلیس اعراب را به اقدام علیه ایران فراخواند / اعتراض شدید تهران به لندن
مجید اعزازی: سخنگوی وزارت خارجه نسبت به اظهارات تازه وزیرخارجه انگلیس علیه ایران واکنش نشان داد و اعلام کرد که این اظهارات هم در حوزه سیاسی و هم در اداره کل حقوقی وزارت خارجه ایران در دست پیگیری است.

حسن قشقاوی سخنگوی وزارت خارجه دیروز در نشست هفتگی خود با خبرنگاران با بیان این که وزیرخ ...
٥/٩/١٣٨٧
دلار 1040 تومان / نوسان قیمت طلا در محدوده 820 دلار
بهای جهانی طلا با 18دلار افزایش در آغازین روز معاملات هفتگی به 820دلار رسید.

معامله هر اونس طلا برای تحویل فوری روز گذشته با یک روند صعودی قیمت آغاز شد که افزایش موقت بهای نفت و کاهش نرخ اعتماد مصرف کننده در آلمان دلیل این رشد اعلام شد. اگر چه پس از رسیدن به حد 820دلار بلافاصله نرخ طلا ...
٥/٩/١٣٨٧
سال پر دردسری در راه است : اقتصاد 2009 در آینه اعداد
برآوردهای محققان مرکز مطالعات «اکونومیست» حاکی از آن است که سال آینده، سال پردردسری هم برای کشورهای توسعه یافته و هم کشورهای نفتی خواهد بود. البته کشورهای توسعه یافته فقط با کاهش رشد، ولی کشورهای نفتی هم با کاهش رشد و هم با افزایش تورم مواجه خواهند شد.
برای ایران، اکونومیست پیش بینی کرده است ...
٥/٩/١٣٨٧
تبصره ای برای کاهش سهمیه بنزین / روزی 7/2لیتر کافی است
با احتساب میانگین مصرف روزانه 7/2لیتر برای هر خودروی سواری، تعیین سهمیه 80لیتر بنزین برای یک خودرو سواری در ماه کافی است. این سهمیه را رییس کمیسیون انرژی مجلس به خبرگزاری «ایرنا» می گوید: وی معتقد است از آنجایی که اهداف مورد نظر از اجرای طرح سهمیه بندی بنزین مانند کاهش مصرف آن و کم شدن بار ترافیکی ...
٥/٩/١٣٨٧
قیمت گوشی موبایل در تاریخ 04/09/87
قیمت ها از میان گارانتی های اصلی انتخاب و درج شده است. گوشی های بازار معمولا با میانگین 5 تا 15 هزار تومان اختلاف قیمت به فروش می رسد.علامت مثلث پایین نشانگر کاهش قیمت و علامت مثلث بالا نشانگر افزایش قیمت و علامت مربع نشانگر ثبات قیمت نسبت به هفته گذشته است. علامت ؟ بیانگر آن است که گوشی مورد نظر ...
٥/٩/١٣٨٧
قیمت سیم کارت در تاریخ 04/09/87
جمهوری
٥/٩/١٣٨٧
عرضه سیم کارت های امین ویژه خودروها
سیم کارت های امین که برای افزایش بحث امنیتی خودروها بوده و برای تولیدکنندگان خودرو است تا بتوانند از آخرین فن آوری ها و اطلاعات در این زمینه حتی در خارج از کشور نیز آگاهی یابند، بعد از نمایشگاه تلکام عرضه خواهند شد و ما تضمین ارسال SMS را در این سیم کارت ها می دهیم.

وحید صدوقی ـ مدیرعام ...
٥/٩/١٣٨٧
سرقت پنج میلیارد دلاری توسط کلاهبرداران اینترنتی
تحقیقات یک شرکت امنیتی نشان داده دزدهای اینترنتی که در کلاهبرداری کارت تخصص دارند بیش از پنج میلیارد دلار حد اعتبار دارند.

شرکت امنیتی سیمانتک برای مشخص کردن ابعاد کلاهبرداری که در طی یک سال بررسی از اقتصاد زیرزمینی اینترنت یافته آمار فوق را محاسبه کرده است.
طبق این گزارش شماره های ...
٥/٩/١٣٨٧
با تاخیر اعلام شده از سوی مایکروسافت : IE 8 سال 2009 عرضه می شود
غول نرم افزاری دنیا این روزها به جدیدترین محصول خود و البته عرضه آن می اندیشد.مرورگر اینترنتی Internet Explorer8 جدیدترین محصول شرکت Microsoft اولین بار در روز 27ماه آگوست گذشته به صورت نسخه اول آزمایشی و به شکل محدود عرضه شد.

کاربران مختلف از سرتاسر دنیا که اغلب نسخه های قبلی مرورگرهای ...


 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30 


: ايميل يا نام كاربري
: كلـمه عبور

ايران تجارت
صفحه اصلي
ثبت نام
درج آگهي
ويرايش آگهي ها
جستجو
استانها
قیمت روز سکه و ارز
قیمت گوشی موبایل
قیمت قطعات کامپیوتر
مناقصه و مزايده هاي روز
تعرفه تبليغاتي
تماس با ما
راهنماي درآمد زايي



گفتگوی‌آنلاین با پشتیبانی‌سایت

پربیننده ترین خبر های هفته
11روش برای افزایش دوام باتری تلفن همراه
قیمت برخی خودروهای کره ای در تاریخ 13/09/87
قیمت سیم کارت در تاریخ 13/09/87
ترمز ارزانی در بازار خودرو
قیمت کارت گرافیک و مادربورد در تاریخ 08/09/87
آیا با یک رکود بزرگ دیگر مواجهیم ؟
یوسف آباد تا 40درصد ارزان شد ؟
رونمایی S231 ، زودتر از موعد
می خواهید سانتافه بخرید؟
سیدمحمد خاتمی : به هیچ وجه از عرصه کنار نمی کشیم
تلفن همراه چند کاره
حضور احمدی نژاد در مجلس به تعویق افتاد : تمدید انتظار برای یارانه نقدی
65 میلیون نفر چشم به راه ماندند
تحلیل اکونومیست از وضعیت قیمت نفت : سقوط نفت
نظر مجلس در خصوص نقدی کردن یارانه ها : لاریجانی:نگرانیم
با حرف زدن گوشی را شارژ کنید
تخفیف مایکروسافت به کاربران
بازار جهانی طلا در انتظار تعیین نرخ های بهره
عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تا کنون
اولین استثنا یا دومین استثنا
جستجو | درج آگهي رايگان | عضويت | نسخه قدیم | اخبار | صفحه اصلی | مناقصه ها و مزایده های روز
تماس با ما | استانها | نرخ روز سکه و ارز | تعرفه تبليغاتي

مسئوليت آگهي هاي درج شده در ايران تجارت با آگهي دهندگان مي باشد.