تجارت الكترونيك در ايران، تبليغات رايگان، درج آگهي رايگانhttp://www.iran-tejarat.com
آپارتمان و املاك • اتومبيل • استخدام • موبايل • آموزش • كامپيوتر • كار و اشتراك • خدمات • زيبايي و پوشاك • لوازم • صنعت 
جستجو در نیازمندیها :  
     مشروح خبر  
جستجو در خبرها :  

تاريخ : چهارشنبه 25 اردیبهشت 1387

پاسخ دیوان عدالت به سخنگوی دولت درباره حقوق کارمندان

رای دیوان عدالت باعث افزایش چشمگیر حقوق کارمندان می شود.
به گفته معاون قضایی دیوان عدالت اداری، وقتی آقای الهام می گوید رای دیوان باعث کاهش حقوق شده است این یک اشتباه و مغلطه است چون همه می دانند که ضریب 7/13درصد چندین برابر پنج درصد است، لذا مصاحبه اخیر دارای ایراد حقوقی و قانونی است.


پاسخ معاون دیوان عدالت اداری به سخنگوی دولت:
عدالت آن نیست که همه مساوی باشند
دنیای اقتصاد- «گفته های جناب آقای الهام درباره رای دیوان عدالت اداری و کاهش حقوق کارمندان یک اشتباه و مغلطه است.»
این جمله بخشی از پاسخ معاون قضایی دیوان عدالت اداری به اظهارات سخنگوی دولت در مورد ابطال مصوبه دولت در خصوص افزایش پلکانی معکوس حقوق کارمندان دولت از سوی دیوان عدالت اداری است.
الهام که روز دوشنبه در سخنان خود به رای دیوان عدالت اداری اعتراض کرده و از کاهش 70درصدی حقوق کارکنان دولت در صورت اجرای رای این دیوان خبر داده بود، روز گذشته از جانب مقدسی فرد، معاون قضایی دیوان عدالت اداری پاسخی را در این زمینه دریافت کرد.
به گزارش ایسنا، مقدسی فرد مصاحبه اخیر الهام را دارای ایراد حقوقی و قانونی دانست و گفت عدالت آن نیست که همه برابر و مساوی باشند.
وی سپس درباره رای دیوان عدالت اداری توضیح داد: رای دیوان در خصوص ابطال مصوبه دولت مورخ 28/1/86 در بخش ضریب افزایش حقوق نسبت به کارکنان شاغل و بازنشسته به استناد ماده 150 قانون برنامه چهارم توسعه واقع شده است. براساس این ماده دولت موظف شده است حقوق کلیه کارکنان اعم از شاغل و بازنشسته را در طی برنامه چهارم و در ابتدای هر سال برای تمامی رشته های شغلی متناسب با نرخ تورم افزایش دهد.
وی ادامه داد: دولت در سال 86 حقوق کارکنان شاغل را حدود پنج و خرده ای درصد و حقوق بازنشستگان را فقط 5 درصد افزایش داد. در حالی که نرخ تورم که از سوی بانک مرکزی اعلام شده بود، حدود 7/13 درصد بوده است، لذا دیوان عدالت اعلام کرد با توجه به واژه تناسب که در قانون ذکر شده است، افزایش پنج درصدی هیچ تناسبی با 7/13 درصد ندارد و عنوان تناسب علاوه بر این که بار حقوقی و قانونی خود را دارد، در عرف نیز به معنای مساوی یا نزدیک به مساوی است. با توجه به این مطلب هیات عمومی تشخیص داد که 5 درصد هیچ تناسبی با 7/13 درصد ندارد و از این لحاظ دیوان مصوبه را برخلاف صراحت ماده 150 قانون برنامه چهارم تشخیص داد و آن را ابطال کرد.
معاون قضایی دیوان عدالت اداری، سپس خاطرنشان کرد: با ابطال این مصوبه مسلما باید ضریب حقوق کارکنان افزایش یابد و این افزایش متناسب با نرخ تورم باشد؛ یعنی یا 7/13 درصد یا نزدیک به آن افزایش صورت گیرد که قطعا بر این اساس افزایش حقوق به میزان دو برابر یا 8/1 برابر خواهد بود.
وی با اشاره به مصاحبه ایسنا با غلامحسین الهام گفت: وقتی جناب آقای الهام می گوید رای دیوان موجب کاهش حقوق شده است، این یک اشتباه و مغلطه است. همه می دانند که ضریب 7/13 چندین برابر 5 درصد است. نمی توانیم بگوییم با افزایش 5 درصد حقوق، افزایش حقوق صورت می گیرد، اما با افزایش 7/13 درصد، حقوق افزایش نمی یابد، لذا مصاحبه اخیر دارای ایراد حقوقی و قانونی است.
مقدسی فرد در خصوص افزایش پلکانی حقوق نیز اظهار کرد: مساله افزایش پلکانی بحث دیگری است که دیوان براساس ماده 6 قانون نظام پرداخت هماهنگ آن را ابطال کرد. در ماده 6 این قانون آمده است: به دولت اجازه داده می شود در اجرای نظام هماهنگ پرداخت به منظور تطبیق وضع کارکنان دستگاه های مشمول مقررات خاص و جذب و نگهداری نیروهای مناسب برای مشاغل تخصصی و مدیریت در مواردی که در این قانون پیش بینی نشده فوق العاده های خاصی وضع کند.
معاون قضایی دیوان عدالت اداری ادامه داد: از متن قانون بر می آید که این فوق العاده خاص برای جذب و نگهداری نیروهای مناسب و آن هم در مشاغل تخصصی و مدیریت است در حالی که دولت به استناد این ماده عنوان تعدیل را نسبت به تمام کارکنان اجرا کرد. دیوان می گوید ماده 6 مفید این بحث نیست؛ یعنی اگر بنا است دولت تعدیل انجام دهد، باید به مواد دیگری استناد کند و استناد به ماده 6 قانون نظام پرداخت هماهنگ قانونی نیست؛ به عبارت دیگر دیوان مساله تعدیل را ماهیتا ابطال نکرده است؛ بلکه ایراد دیوان بر مورد استناد دولت برای تصویب بند 6 مصوبه بوده است.
وی در بخش دیگری از این گفت وگو در مورد اظهارات سخنگوی دولت در خصوص عطف به ماسبق نشدن تصمیم هیات عمومی دیوان عدالت اداری خاطرنشان کرد: اصولا آرای هیات عمومی در خصوص ابطال با توجه به نظر فقهای محترم شورای نگهبان در مواردی که صادر می شود از زمان تصویب و ابطال جنبه اجرایی می یابد و براساس قانون جدید، دیوان می تواند ابطالیه را نسبت به گذشته نیز تسری دهد؛ ضمن این که در تفسیر شورای نگهبان آمده است در صورتی که مصوبه دولت حقوق اشخاص را تضییع کرده باشد، تصمیمات عطف به ماسبق می شود؛ لذا اشکالی در این بخش هم بر تصمیم هیات عمومی دیوان عدالت اداری وارد نیست.
مقدسی فرد اضافه کرد: علاوه بر این حتی اگر از همان زمان تصویب نیز این تصمیم بخواهد اجرا شود باز هم به سال 86 بر می گردد و پایه ای برای سال 87 می شود. معاون قضایی دیوان عدالت اداری گفت: اصولا آنچه مهم تر از بحث رای دیوان عدالت اداری است آن است که در قانون مدیریت خدمات کشوری در ماده 125 تصریح شده: ضرایب حقوق مذکور در فصول دهم و سیزدهم به تفکیک هر فصل متناسب با احکام این قانون در اولین سال اجرا 500 ریال تعیین می شود و در سال های بعد حداقل به اندازه نرخ تورم که هر ساله از سوی بانک مرکزی اعلام می شود افزایش می یابد. با توجه به قانون و با عنایت به این که این قانون در سال 86 تصویب شده و در تاریخ 18/7/86 به تایید شورای نگهبان رسیده است، نتیجه می گیریم که قانون در سال 86 لازم الاجرا شده است و براین اساس دولت مکلف می شود در این سال به حقوق کارکنان اضافه کند؛ در حالی که براساس افزایش 5 درصدی حقوق در این سال ضریب به 454 رسیده است و براساس قانون مدیریت خدمات کشوری دولت مکلف است در سال 86، 500 ریال ضریب اعمال کند.
وی افزود: بر همین اساس دولت موظف است بالاتر از 7/13 درصد افزایش حقوق دهد؛ یعنی در سال 86 موظف به افزایش 15 درصدی حقوق است. اگر رای دیوان را هم در نظر نگیریم براساس قانون مدیریت خدمات کشوری ضریب افزایش 500 است نه 454. مقدسی فرد در مورد سال های بعد نیز با اشاره به ماده 125 قانون مدیریت خدمات کشوری، اظهار کرد: در خود این ماده آمده است که در سنوات بعد یعنی مثلا در سال 87 حداقل به اندازه نرخ تورم افزایش حقوق اعمال شود، یعنی دولت نمی تواند کمتر از نرخ تورم حقوق را افزایش دهد؛ بلکه باید این افزایش بیشتر یا مساوی با نرخ تورم باشد که این مطلب نیز موید رای دیوان عدالت اداری است. معاون قضایی دیوان عدالت اداری در توصیه ای به دولت، گفت: چنانچه دولت قصد نزدیک کردن حقوق کارکنان را دارد راهش این است که حقوق پایین افراد را افزایش داده و سپس اعمال ضریب کند، نه این که اقدام به کاهش حقوق افرادی کند که براساس حق مکتسبه شان حقوق بالایی دارند. بنابراین راه صحیح آن است که دولت پایه حقوق های پایین را افزایش دهد و در نتیجه حقوق کارکنان افزایش یابد.
وی خاطرنشان کرد: اصولا عدالت و عدالت محوری آن است که هر شی در جای خود قرار بگیرد. عدالت آن نیست که همه مساوی باشند، چرا که به طور مثال فردی عائله مند است و دیگری عائله مند نیست یا یک نفر در شرایط سخت و زیان آور اشتغال به کار دارد و شرایط فرد دیگر برای کار ساده تر است. براین اساس نمی توان تحت عنوان اصل مساوات حقوق همه این افراد را یکسان در نظر گرفت؛ چرا که اگر این گونه باشد، تمام انگیزه ها و استعدادها از بین رفته و رقابت منتفی می شود.
مقدسی فرد گفت: دولت باید با توجه به تورم موجود قدرت خرید افراد را افزایش دهد، نه این که حقوق بالای افراد را بکاهد.




منبع : دنیای اقتصاد



٦/٦/١٣٨٧
ارائه نقشه نمای ساختمان برای صدور پروانه ساخت الزامی شد
مدیرکل معماری و ساختمان معاونت شهرسازی و معماری شهرداری تهران با بیان اینکه طراحی منظر شهری در سه ماه ابتدای امسال نهایی شد، گفت: بر همین اساس ارائه نقشه نمای ساختمان برای صدور پروانه ساخت الزامی خواهد شد.

مهندس سید مصباح الدین متقی گفت: این طرح در سه ماه ابتدای امسال به سرانجام رسید و ...
٦/٦/١٣٨٧
بناهای فرسوده شمال تهران / مجوز بازسازی می گیرند
با توجه به حجم بالای بناهای فرسوده در شمال تهران و خطرات سکونت در این نوع ابنیه ها، شهرداری منطقه یک تسهیلات و اقدامات قانونی را جهت صدور مجوز بازسازی و نوسازی واحدهای مسکونی در این منطقه اعمال می کند.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه یک، وجود گسل شمالی شهر تهران و فرسودگی اکثر ساختما ...
٦/٦/١٣٨٧
تازه ترین رتبه بندی کشورها براساس رکود و رونق مسکن
یک موسسه تحقیقات مسکن و سرمایه در نیویورک منتشر کرد :
افت 46 درصدی حجم معاملات مسکن در دنیا
آسیا محبوب ترین قاره برای سرمایه گذاری ملکی
نیلوفر قدیری
یک موسسه معتبر تحقیقات مسکن و سرمایه در نیویورک (Real state capital analytics) کشورهای مختلف جهان را براساس سه شاخص میزان تقاضا ...
٦/٦/١٣٨٧
نگرانی تعاونی های مهر از مشکلات حقوقی
مدیرعامل اتحادیه تعاونی های مسکن مهر شهر تهران گفت: بیش از 200 تعاونی مسکن مهر در شهر تهران تشکیل شده که بسیاری از آنها به شهر جدید پرند معرفی شده اند؛ اما به جز تعدادی از تعاونی های مسکن مهر کارگری و کارمندی، هیچ کدام از تعاونی های مذکور هنوز زمینی تحویل نگرفته اند.

اجتنابی در توضیح عل ...
٥/٦/١٣٨٧
بزرگ ترین کلاهبرداری تاریخ
یک هکر هندی متهم شده است که به یک باند مافیایی روسی کمک کرده تا از حدود هشت میلیون نفر کلاهبرداری کند.
این بزهکاری که حدود سه میلیارد پوند ارزش دارد، بزرگ ترین کلاهبرداری سایبر در تاریخ لقب گرفته است.
در جریان تحقیق اسکاتلند مشخص شد که یک هکر هندی ناشناس توانسته با موفقیت به سیستم استخدا ...
٥/٦/١٣٨٧
SMS سنتر انحصاری یا غیر انحصاری ؟
شما هم حتما تاکنون در یکی از برنامه ‏های تلویزیونی با مسابقه پیام کوتاه یا ارسال نظرات با پیامک مواجه شده ‏اید که مجری برنامه از شما می ‏خواهد که به یک شماره خاص عددی را به عنوان جواب مسابقه یا پیشنهادات خود را به برنامه ارسال کنید. شاید برایتان جای سؤال دارد که این شماره متعلق به چه شرکتی است و چ ...
٥/٦/١٣٨٧
در انگلیس رخ داد : عرضه طالبی جدید با طعم لیمو
گونه جدیدی طالبی که مزه لیمو می دهد وارد بازار انگلیس شد.
فروشگاه «ستکو» در این کشور این طالبی های جدید را که مثل شهد شیرین هستند اما طعم خنک لیمو دارند را به فروش می رساند.

این میوه در اسپانیا پرورش یافته و حاصل 12 سال تحقیقات است. طالبی های لیمویی هر کدام به قیمت 99/1 پوند به فرو ...
٥/٦/١٣٨٧
ملکه آتی اسپانیا،دماغ خود را عمل کرد
خانم لتیسیا اورتیز پرنسس اسپانیا و همسر فلیپه ولیعهد این کشور اروپایی، هفته گذشته خود را به دست جراحان سپرد تا بینی او را عمل کنند.

به گزارش روزنامه ال موندو چاپ مادرید، هدف از جراحی پلاستیک خانم اورتیز، بهبود مشکلات تنفسی ناشی از انحراف تیغه بینی اعلام شده است.



...
٥/٦/١٣٨٧
استفاده روزانه آسپرین مفید است
متخصصان اعلام کردند که استفاده روزانه آسپرین برای افراد میان سال می تواند مانع بروز بیماریهای قلبی در آینده شود.
محققان دانشگاه شفیلد انگلستان اعلام کردند داروی آسپرین قابلیت جلوگیری از بروز بیماریهای قلبی را داشته و مصرف روزانه آن برای افراد میانسال می تواند آنها را از خطر ابتلا به این بیمار ...
٥/٦/١٣٨٧
ایران پا به عرصه اعزام فضانورد به فضا می گذارد
نشریه معتبر نیوساینتیست با ارائه خبر پرتاب راکت ماهواره بر ایران اعلام کرد: ایران به زودی پا به عرصه اعزم فضانورد به فضا می گذارد.

نیوساینتیست پس از پرتاب موشک ماهواره بر سفیر در گزارشی اعلام کرد: ایران در نظر دارد تا در 10 سال آینده راکت سرنشین داری را راهی فضا کند.

این نشری ...
٥/٦/١٣٨٧
مکزیکیها در زیر پوست خود ریز تراشه می کارند
بسیاری از مردم مکزیک از ترس ربوده شدن هزاران دلار صرف کاشت ریز تراشه هایی در زیر پوست خود می کنند تا در صورت بروز هرگونه حادثه با استفاده از جستجوهای ماهواره ای اثری از آنها پیدا شود.

آمارهای رسمی نشان می دهند در حد فاصل سالهای 2004 تا 2007 آدم ربایی در مکزیک حدود 40 درصد افزایش یافته ا ...
٥/٦/١٣٨٧
عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تا کنون
عناوین مهمترین خبرهای جهان به نقل از خبرگزاریهای مختلف از شب گذشته تا کنون به شرح زیر است.

-نشست یک هفته ای کشورهای جنوب شرق آسیا ( آسه آن ) از صبح امروز در سنگاپور آغاز شد.

-صبح امروز زمین لرزه ای قوی به قدرت 6.6 ریشتر اندونزی را لرزاند.

-وزیر دفاع فرانسه از احتما ...
٥/٦/١٣٨٧
قطبی : من Crazy هستم که به ایران آمدم / افشین قطبی، مدل 1387
حالا پاسپورتم مهر خروج دارد

هفته چهارم مسابقات لیگ برتر، هفته خوبی برای سرخابی های پایتخت نبود. باخت یک بر صفر آبی پوشان مقابل مس کرمان و تساوی قرمزها مقابل ذوب آهن در خانه نتایجی بود که این دو تیم به دست آوردند.


اگر بخواهیم مقایسه ای میان نتایج دو تیم داشته باشیم، پرسپ ...
٥/٦/١٣٨٧
با وجود گذشت دو هفته از معامله همچنان عمده ادامه دارد / اختلاف بر سر دارایی یک میلیارد دلاری «غدیر»
در حالی که منابع آگاه در شرکت ملی صنایع پتروشیمی از عزم جدی مدیران این شرکت برای بازپس گیری شرکت های پتروشیمی «زاگرس و مارون» از...

پرتفوی غدیر خبر می دهند، مدیران غدیر هم با انتشار نامه استعلام خود از مرجع رسیدگی به اختلاف، فصل های جدیدی را از مالکیت قطعی خود در این شرکت به نمایش گذاش ...
٥/٦/١٣٨٧
ارائه سامانه موشکی به اسرائیل علیه ایران
منابع اسرائیلی از توافق آمریکا و رژیم صهیونیستی برای نصب سامانه رادار موشکی آمریکایی و همچنین استقرار کادری آمریکایی در این رژیم خبر دادند.

اسرائیل روز یکشنبه رسما توافق استقرار سامانه راداری آمریکایی را که گفته می شود پیشرفته ترین رادار موشک های زمین به زمین دنیا است، دریافت کرد. قرار ...
٥/٦/١٣٨٧
جاذبه و دافعه سهام مخابرات
طی روز های گذشته گام های نخست برای واگذاری سهام شرکت مخابرات به بخش خصوصی برداشته شد. به این واگذاری باید از دو زاویه نگاه کرد. نخست، از منظر جذابیت های سهام مخابرات و دوم، از منظر ویژگی های این واگذاری در بورس.

شرکت مخابرات در عرصه فن آوری ارتباطات فعالیت دارد که صنعتی بسیار پویا، در ...
٥/٦/١٣٨٧
اکونومیست خبر داد : آخرین نفس های تورم در اقتصاد بزرگ
کشورهای درحال توسعه سوپاپ اطمینان اقتصاد جهان
تحولات اقتصاد آمریکا در نیم قرن گذشته برای سایر اقتصادها از این جهت مهم است که گفته می شود اگر این اقتصاد (به دلیل ابعاد وسیع آن) عطسه کند، بقیه اقتصادها سرما می خورند. اکونومیست خبر داده است که نرخ تورم این کشور در ماه های آینده افزایش خواهد یافت ...
٥/٦/١٣٨٧
پست «مشایی» ، تغییر معاونان ، حذف سمت قائم مقامی و اساسنامه معلق شرکت نفت
غزاله طایفه:توان تولید نفت در کشور، توسعه میادین نفتی، تامین گاز در زمستان، مشارکت در تولید، مذاکرات خط لوله صلح، واردات گاز از ترکمنستان، اصلاح قیمت بنزین سوپر، زمزمه تغییر معاونان وزیر نفت در 4 شرکت تابعه، وضعیت حضور دو شرکت شل و توتال در پارس جنوبی، اصلاح اساسنامه شرکت نفت و انتقال گاز ایران به ...
٥/٦/١٣٨٧
آغاز مبارزه با وام فروشی
رییس اتاق بازرگانی: ای کاش «پربازده» جایگزین «زودبازده» شود
راه اصولی مبارزه با وام فروشی از نگاه صاحبنظران تک نرخی کردن بهره است
به دنبال اعلام پیشین طهماسب مظاهری، رییس کل بانک مرکزی مبنی بر اینکه بانک مرکزی با وام فروشی در بازار آزاد مقابله خواهد کرد، دیروز یکی از مقامات بانک مرکزی از ...
٥/٦/١٣٨٧
قیمت کارت گرافیک و مادربورد در تاریخ 05/06/87
قیمت انواع کارت گرافیک و مادربورد طی هفته اخیر در بازار تقریبا ثابت بوده است.


 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30 


: ايميل يا نام كاربري
: كلـمه عبور

ايران تجارت
صفحه اصلي
ثبت نام
درج آگهي
ويرايش آگهي ها
جستجو
استانها
قیمت روز سکه و ارز
قیمت گوشی موبایل
قیمت قطعات کامپیوتر
مناقصه و مزايده هاي روز
تعرفه تبليغاتي
تماس با ما
راهنماي درآمد زايي






گفتگوی‌آنلاین با پشتیبانی‌سایت

پربیننده ترین خبر های هفته
مودب ترین و بی ادب ترین شهرهای دنیا
مایکل فلپس داماد بوش می شود ؟
انواع ژل مو را بشناسید / انتخاب مدل مو با شما
پژو 407 رونمایی شد
سمند جوانان رونمایی شد
قیمت گوشت موش در کامبوج4برابر شد
با تشکیل ستاد ویژه کاهش صفر اسکناس / تغییر واحد پول ملی جدی شد
آرمانی تقلبی هم به بازار آمد
دومین خودروی ملی بهمن ماه رونمایی می شود
شاهزاده میلان ، غریب در لندن
واحدهای مسکونی مهر به تدریج واگذار می شوند
نگاهی به بازار تخت و تشک / هزینه های یک خواب راحت راحت
قیمت کیبورد و ماوس در تاریخ 29/05/87
دومین فیلم پرفروش تاریخ سینما / شوالیه 600 میلیون دلاری
ابتکاری جدید در دوربینهای عکاسی
هزینه های غذایی در ماه مبارک رمضان
دنیای شگفت انگیز MP3
ارائه نرم افزار فتوشاپ برای تلفن همراه
عناوین مهمترین خبرهای جهان از شب گذشته تا کنون
حوزه هنری اعلام کرد : آمار فروش فیلم پرچم های قلعه کاوه
جستجو | درج آگهي رايگان | عضويت | نسخه قدیم | اخبار | صفحه اصلی | مناقصه ها و مزایده های روز
تماس با ما | استانها | نرخ روز سکه و ارز | تعرفه تبليغاتي

مسئوليت آگهي هاي درج شده در ايران تجارت با آگهي دهندگان مي باشد.
شماره تماس : 09123074859