تجارت الكترونيك در ايران، تبليغات رايگان، درج آگهي رايگانhttp://www.iran-tejarat.com
آپارتمان و املاك • اتومبيل • استخدام • موبايل • آموزش • كامپيوتر • كار و اشتراك • خدمات • زيبايي و پوشاك • لوازم • صنعت 
جستجو در نیازمندیها :  
     مشروح خبر  
جستجو در خبرها :  

تاريخ : پنج شنبه 25 مهر 1387

ایلنا افشا کرد، سازمان امور مالیاتی تکذیب / اطلاعات مشتریان بانکی زیر ذره بین ؟

بانک ها موظف به ارائه اطلاعات حساب مشتریان بانکی به سازمان امور مالیاتی برای اخذ مالیات بر ارزش افزوده شدند.





این بخشی از خبر روز گذشته خبرگزاری ایلنا است که با فاصله اندکی از سوی سازمان امور مالیاتی تکذیب شد.

در این خبر آمده بود در یک اقدام دور از انتظار سازمان امور مالیاتی، بانک ها را موظف به ارائه اطلاعات حساب مشتریان بانکی به این سازمان برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده کرد و این سازمان، بانک ها را تهدید کرده است در صورت قصور از این کار زیان وارده به دولت را شخصا تقبل کنند. بنابر گزارش ایلنا پیرو بخشنامه شماره 632/07/82/1 مورخ 18/11/82 به این وسیله مستفاد از قانون مالیات بر ارزش افزوده مصوب سال 87 قسمت «توجه» بند 8 بخشنامه صدرالاشاره به شرح ذیل

اصلاح می شود.بانک مکلف است صرفا اطلاعات و اسناد لازم مربوط به مودیان مالیاتی را که در امر تشخیص و وصول مطالبات مورد استفاده می باشد، حسب درخواست رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور به سازمان مزبور اعلام نماید.

بنابر گزارش بخشنامه مزبور توسط بانک های دولتی به شعب نیز ابلاغ شده است.

ایلنا در گزارش خود آورده است، این بخشنامه در حالی از سوی سازمان امور مالیاتی لازم الاجرا اعلام شده که طبق قوانین قضایی کشور اطلاعات حساب اشخاص محرمانه و دسترسی به آن تنها با حکم دادستان کل کشور امکان پذیر است. این در حالی است که روابط عمومی سازمان امور مالیاتی با ارسال جوابیه ای این خبر را تکذیب کرد.

تکذیب سازمان مالیاتی

در همین حال روابط عمومی سازمان امور مالیاتی اعلام کرد که این سازمان هیچ گونه بخشنامه ای در ارتباط با اطلاعات حساب بانکی مشتریان صادر نکرده است. متن این بخشنامه به شرح ذیل است:

«به اطلاع عموم اصناف و مشاغل محترم می رساند، بخشنامه مذکور که مورد استناد برخی مسوولان محترم اصناف و بازار قرار گرفته از اساس هیچ ارتباطی با سازمان امور مالیاتی کشور ندارد.

لازم به ذکر است، سازمان امور مالیاتی کشور، هیچ بخشنامه ای در ارتباط با دستیابی به اطلاعات حساب مشتریان بانکی برای دریافت مالیات بر ارزش افزوده صادر نکرده است.

افشای اطلاعات مشتریان بانکی جرم است

دکتر هادی اسماعیل ‏زاده، حقوقدان و مدیر گروه حقوق اقتصادی موسسه عالی بانکداری با تاکید بر محرمانه بودن اطلاعات حساب مشتریان بانکی، اظهار داشت: علی ‏الاصول اطلاعات حساب بانکی مشتریان بانکی کاملا محرمانه است و بانک به عنوان وکیل مشتریان خود حق ندارد اطلاعات حساب آنها را در اختیار شخص حقیقی یا حقوقی قرار دهد، مگر اینکه دادستان اجازه دستیابی را صادر کند.

وی افزود: از نظر اصول حقوقی، دسترسی به حساب ‏های مشتریان تنها برای مقام قضایی امکان ‏پذیر است و بانک تنها موظف است در قبال درخواست مقام قضایی اطلاعات حساب مشتریان خود را ارائه کند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا بانک مرکزی یا سازمان امور مالیاتی اجازه دستیابی به این اطلاعات را دارند یا خیر؟ افزود: به هیچ عنوان حتی بانک مرکزی به عنوان مادر بانک ‏ها نیز حق دستیابی به اطلاعات مشتریان را ندارد، چراکه بر پایه اقتصاد آزاد، نهادهای دولتی اجازه دستیابی به این اطلاعات را ندارند.

این حقوقدان به تجربه مشابه در سایر کشورها اشاره کرد و گفت: در همه کشور ‏های جهان دسترسی به اطلاعات مشتریان یک جرم محسوب می ‏شود وحتی مقام قضایی نیز اجازه دسترسی به اطلاعات حساب بانکی افراد را ندارد.

افشای اطلاعات حساب بانکی مشتریان خلاف شرع است

همچنین دبیرکل حزب اسلامی حامیان مردم گفت: افشا و ارائه اطلاعات حساب مشتریان بانکی از سوی بانک های کشور به اشخاص حقوقی و حقیقی، خلاف شرع و قانون است.

محمدحسین عبدالخالقی، دبیرکل حزب اسلامی حامیان مردم و عضو هیات اجرایی جامعه انجمن های اسلامی اصناف و بازار در گفت و گو با خبرنگار ایلنا در این خصوص اظهار داشت: اطلاعات حساب اشخاص محرمانه و دسترسی به آن تنها به وسیله دستورالعمل های قانونی ممکن است.

دردی از مالیات دوا نمی شود

یک منبع آگاه از بانک مرکزی در این خصوص به دنیای اقتصاد گفت: ارسال اطلاعات حساب های بانکی مشتریان دردی از سازمان امور مالیاتی کشور دوا نخواهد کرد.

او افزود: مالیات در دنیا بر اساس گزارش های مالی افراد تعیین می شود و در صورت درخواست اداره مالیات، خود مودیان وضعیت حساب بانکی خود را همراه گزارش های مالی به سازمان امور مالیاتی کشور تحویل می دهند و این اتفاق با اختیار خود مشتری رخ می دهد.

وی ادامه داد: اما در ایران به جز چند شرکت بزرگ دولتی مالیات به صورت علی الراس محاسبه می شود و ممیزی با توجه به فرمول جمع و تفریق خود مالیات افراد را تعیین می کند، بنابراین سازمان امور مالیاتی کشور نمی تواند سیستم خود را با اطلاعات بانکی افراد هماهنگ سازد. محمد آزاد، رییس شورای اصناف کشور در مورد خبر منتشره توسط خبرگزاری ایلنا گفت: در این خصوص خبری نشنیده ام و امیدوارم که این خبر صحت نداشته باشد. او افزود: چنانچه چنین تصمیمی اخذ شود، بدون تردید بانک های دولتی کشورمان روزهای سختی پیش روی خواهند داشت و مردم حساب های بانکی خود را تا جایی که امکان داشته باشد خالی خواهند کرد.

آزاد با یادآوری اینکه بانک ها با نوید دادن به سپرده گذاران خود، سپرده های آنان را معاف از مالیات اعلام می کنند، ادامه داد: چگونه الان می توانند با ارائه موجودی حساب مشتریان به سازمان امور مالیاتی شرایط اخذ مالیات را فراهم کنند.

سخن آخر

در حالی که حجم سرمایه گذاری ایرانیان تنها در امارات متحده عربی و سایر شیخ نشینان حاشیه جنوبی خلیج فارس به بیش از 300میلیارد دلار رسیده است. حجم سپرده گذاری ها در بانک های دولتی طی سال های گذشته کاهش و حجم بسیاری از این سپرده ها به سود بانکی های خصوصی هدایت شد تا جایی که بانک مرکزی ایران را بر آن داشت که با تصمیمات جدید و ابلاغ دستورالعمل، نرخ سود سپرده ها را در بانک های دولتی و خصوصی یکسان سازد. اینک درج خبر ارسال اطلاعات مشتریان بانکی به سازمان امور مالیاتی کشور آثار زیان باری برای بانک های دولتی خواهد داشت.




منبع : دنیای اقتصاد



٣٠/٩/١٣٨٧
پنج شرکت در مرحله نهایی مزایده اپراتور سوم
به گزارش دفتر ریاست و روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، نتایج بررسی کمیته فنی بازرگانی در خصوص شرکت های واجد صلاحیت حضور در مزایده اپراتور سوم اعلام شد.

بر اساس این گزارش، جلسه کمیسیون مزایده در تاریخ26/9/87 تشکیل و گزارش کمیته فنی بازرگانی ارائه گردید و پنج کنسرس ...
٣٠/٩/١٣٨٧
نکاتی برای تمیز کردن کیبورد
شاید تا به حال مقاله های مختلفی را خوانده باشید که در آن ها نتایج تحقیقات نشان داده اند یک سری از ابزارهایی که روزانه بارها و بارها به آن ها دست می زنیم، آلودگی های شدیدی دارند.

در این قسمت سعی داریم تا شما را با یک واقعیت بسیار مهم در مورد آلودگی های کیبورد یا همان صفحه کلید های کامپیو ...
٣٠/٩/١٣٨٧
کیبوردها کیمیا می شوند
همین چند وقت پیش بود که خبر تولد چهل سالگی ماوس های کامپیوتر روی خروجی سایت های خبری قرار گرفت.

زمان همین قدر زود می گذرد. شاید روزی هم برسد که ماوس ها دیگر از بین رفته و جای خود را به تکنولوژی های جدیدتر بدهند. حالا گویا این اتفاق برای همراه همیشگی ماوس یعنی کیبوردها افتاده است. تحقیقا ...
٣٠/٩/١٣٨٧
محصول متفاوتی از Microsoft : ماوس های رنگارنگ زیر دست شما
ماوس مدل 3000 یکی از محصولات جالب و پرطرفدار شرکت Microsoft است.


این ماوس که از نوع اپتیکال و بی سیم است، به طور ویژه برای انواع نوت بوک طراحی و تولید شده است. ماوس مدل 3000 طراحی ساده ای داشته و در هفت رنگ متنوع و مختلف طراحی شده است. این ماوس در حال حاضر در رنگ های سبز روشن، طلا ...
٣٠/٩/١٣٨٧
محرابیان،هنوزهم مخالف ادغام
درحالی که پس از رونمایی خودرو مینیاتور سایپا طی اوایل هفته گذشته باز هم بحث در زمینه ادغام خودروسازان داخلی جان تازه ای گرفت، وزیر صنایع و معادن هنوز هم مخالف عملی شدن این طرح است.

بسیاری از کارشناسان، مردان صنعتی و رسانه های داخلی به طور حتم مراسم زمستان سال گذشته در سالن ساپکو ایران خ ...
٣٠/٩/١٣٨٧
جایگزین های ماکسیما
تولید ماکسیما نسل جدید، ماکسیما فیس لیفت و خودروی تی ینا گزینه های در حال بررسی در شرکت پارس خودرو است، چرا که با توقف ماکسیما نسل قدیم که تولید آن هم اکنون در کشور با چالش مواجه شده، یکی از محصولات مذکور جایگزین این خودرو در شرکت پارس خودرو خواهد شد.


به گفته حامد بابایی معاونت فر ...
٣٠/٩/١٣٨٧
توافق سایپا با رنو پارس
در حالی که هنوز وزارت صنایع و معادن تکلیف نهایی نرخ کارخانه ای تندر-90 را مشخص نکرده، مدیرعامل سایپا از حصول توافقاتی در زمینه قیمت این محصول میان شرکت تحت مدیریتش و رنو پارس خبر داد.

مهرداد بذرپاش که در حاشیه سی وچهارمین همایش قطعه سازان و در جمع خبرنگاران سخن می گفت در پاسخ به این پرس ...
٣٠/٩/١٣٨٧
مسیر دسترسی به تفاهم با سازمان ثبت اسناد و املاک مسدود شد / میان بر دولتی در اجرای کد رهگیری
برای معامله ملکی بدون کد رهگیری، مفاصاحساب مالیاتی صادر نمی شود

بعد از تقریبا یک ماه اجرای ناقص کد رهگیری در معاملات املاک، عاقبت اختلاف فکری دولت و قوه قضائیه بر سر این طرح جدید با ابتکار نمایندگان ویژه رییس جمهور در شورای عالی مسکن به نفع دولت به پایان رسید تا خواسته سازمان ثبت اسناد ...
٣٠/٩/١٣٨٧
جدید ترین قیمت ها از مسکن در مناطق مختلف تهران
آپارتمان های مسکونی با متراژ 100مترمربع شاید نه خیلی بزرگ یا نه خیلی کوچک به نظر برسند، اما در هر صورت صاحب ملکی با این متراژ بودن در زمان حال نعمت است! به خصوص الان که قیمت ملک در بازار مسکن با کاهش چشمگیری همراه بوده است.

در این بین در گوشه و کنار این شهر افرادی که در قالب خریدار هستن ...
٣٠/٩/١٣٨٧
احداث باغ جمیره و آسمانخراش دبی متوقف شد : پایان ولخرجی های عمرانی در دبی
بازار مستغلات دبی، پس از ده سال رونق بی نظیر، ناگهان دستخوش رکود شده است. در این میان، هزاران ایرانی که سرمایه های خود را در معاملات ساختمان و مسکن به کار انداخته اند در آستانه ورشکستگی قرار گرفته اند.
دبی، ظرف ده سال، از یک بندر کوچک در حاشیه خلیج فارس به یک متروپل جهانی برای فعالیت های ساخ ...
٣٠/٩/١٣٨٧
سگ نوع دوست
سگی در سانتیاگوی امریکا جنازه سگ دیگری را که در وسط بزرگراه افتاده بود، به کنار جاده منتقل کرد.



به گزارش آسوشیتدپرس، یک دوربین امنیتی که در حاشیه این بزرگراه شلوغ نصب شده بود تصاویر سگی را که با تلاش فراوان جنازه سگ دیگری را که با یکی از ماشین ها تصادف کرده بود و وسط بزرگراه ا ...
٣٠/٩/١٣٨٧
عمل زیبایی روی صورت گربه
صاحب گربه ای در بوستون امریکا روی صورت گربه اش عمل زیبایی انجام داد.

به گزارش آسوشیتدپرس ، این گربه 4 ساله که هفته گذشته گم شده بود بعد از 3 روز سرگردانی به خانه اش نزد صاحبش بازگشت ولی نیمی از صورتش در اثر تصادف با یک خودرو آسیب دیده بود.

صاحب این گربه مونث بعد از دیدن او با ...
٣٠/٩/١٣٨٧
مبارزه با پیژامه پوشان
دولتمردان چین تلاش گسترده ای را برای برخورد با مردان پیژامه پوش اهل شانگهای آغاز کرده است. مردان شانگهای که علاقه زیادی دارند با لباس راحتی از قبیل پیژامه در اماکن عمومی ظاهر شوند.

به همین منظور کمیته ای متشکل از افراد محلی در شهر شانگهای تشکیل شده است که مبارزه گسترده ای را با مردانی ک ...
٣٠/٩/١٣٨٧
گربه بازیگوش به سوی صاحبش شلیک کرد
یک مرد آمریکایی به علت شیطنت گربه اش و پریدن حیوان بر روی ماشه اسلحه، مجروح شد.



چارلی باسیک، اهل منطقه ایرن در نیویورک در این باره به یونایتدپرس، گفت: مشغول استراحت بر روی صندلی راحتی ام بودم که به یکباره صدای شلیک گلوله از اسلحه کالیبر 45 به گوشم رسید و پس از آن که از درد به ...
٣٠/٩/١٣٨٧
گربه بالدار چینی
زنی در چین صاحب گربه ای است که دارای دو بال است.گربه های دیگر از نزدیک شدن به این گربه هراس دارند و اغلب با اکراه از کنارش رد می شوند.

خانم «گرانی فنگ» به «هواشینگ نیوز» گفت: ابتدا من متوجه جوانه زدن دو چیز برجسته روی بدن گربه ام شدم و بعد آنها خیلی سریع شروع به رشد کردند و در عرض یک ما ...
٣٠/٩/١٣٨٧
پیدا شدن انگشتر بعد 21 سال
انگشتری مردی در تگزاس با نگینی آبی رنگ که نامش روی آن حک شده بود بعد از 21 سال توسط یک ماهیگر پیدا شد.

به گزارش آسوشیتدپرس، این ماهیگر که کنار دریاچه سم ریبرن در حال ماهیگیری بود یک انگشتر با یک جواهر آبی رنگ در بین ماهی های صید کرده خود پیدا کرد. این انگشتر که نام صاحبش جو ریچاردسون ...
٣٠/٩/١٣٨٧
بزرگترین سیب زمینی دنیا
یک کشاورز لبنانی با کاشت بزرگ ترین سیب زمینی دنیا، به وزن 11.3 کیلوگرم امیدوار است نام خود و محصولش در کتاب رکوردهای گینس ثبت شود.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه ، «خلیل سمهات» کشاورز 56 ساله لبنانی گفت: این سیب زمینی 3/11 کیلوگرم است. هنگامی که من این سیب زمینی را ا ...
٣٠/٩/١٣٨٧
رکوردشکنی 14200 بابانوئل
هزاران پرتغالی در آستانه کریسمس با پوشیدن لباس ویژه بابانوئل در قلب شهر پورتو گردهم آمدند و به نفع کودکان فقیر ، رکورد شکستند.

به گزارش تلگراف، درحالی که تا فرا رسیدن سال نو میلادی فقط 15 روز مانده 14200 شهروند پرتغالی با پوشیدن لباس های ویژه، خود را به شکل بابانوئل درآوردند و در پورتو ...
٣٠/٩/١٣٨٧
تمایل نیمی از بزرگسالان به انجام بازی های رایانه ای
مطابق تحقیقی که اخیراً و در غالب پروژه ای بنام Pew Internet & American Life Project صورت گرفته است مشخص گردید که نیمی از بزرگسالان امریکائی به انجام بازی های ویدیوئی علاقه مند هستند بطوریکه یک پنجم یک پنجم آنان اینکار را بصورت روزانه انجام می دهند.
این تحقیق که بر روی 2054 بزرگسال امریکائی ان ...
٣٠/٩/١٣٨٧
پیچیده تر شدن تهدیدات کامپیوتری
کسپرسکی پیش بینی می کند هم اینک ده ها هزار نفر در تجارت جرائم رایانه ای مشغول به کار هستند و شرکت های امنیتی بجای یافتن راه چاره، درگیر جنگی تکنولوژیک با یکدیگر و بر سر بدست آوردن سهم بیشتری از بازار و همچنین جذب بهترین متخصصین می باشند.

گزارشات منتشر شده از تعدادی از بررسی های تحقیقاتی ...


 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  26  27  28  29  30 


: ايميل يا نام كاربري
: كلـمه عبور

ايران تجارت
صفحه اصلي
ثبت نام
درج آگهي
ويرايش آگهي ها
جستجو
استانها
قیمت روز سکه و ارز
قیمت گوشی موبایل
قیمت قطعات کامپیوتر
مناقصه و مزايده هاي روز
تعرفه تبليغاتي
تماس با ما
راهنماي درآمد زايي

گفتگوی‌آنلاین با پشتیبانی‌سایت



پربیننده ترین خبر های هفته
جستجو | درج آگهي رايگان | عضويت | نسخه قدیم | اخبار | صفحه اصلی | مناقصه ها و مزایده های روز
تماس با ما | استانها | نرخ روز سکه و ارز | تعرفه تبليغاتي

مسئوليت آگهي هاي درج شده در ايران تجارت با آگهي دهندگان مي باشد.